Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a probléma ha emiatt önbizalomhiányom lett?

Figyelt kérdés

Gyerekként is inkább meghúzódó, szégyellős voltam, csak a megszokott társaságban voltam önmagam.

Emlékszem akkor is érzékenyebb voltam a többségnél, sokszor sírtam és minden apró dolog mélyen érintett. Aztán ahogy felnőttem úgy éreztem megerősödtem, főleg ha lett párom első években szárnyalltam, mintha erősebbnek éreztem volna magam mint bármikor.

Aztán egyszer csak eljött egy pont amikor elkezdtem zuhanni és annyira, hogy másfél hónap alatt 6 kilót fogytam, agyaltam, depressziósnak éreztem magam. Azt hoztam fel okként, hogy a párom lajkolta a női ismerőseit. Az agyamban ez úgy vetült le hogy biztosan tetszenek neki, ezt ő még ki is mutatta számukra és ezután kb minden dolog elkezdett zavarni, mindent “jelnek” láttam és beugrott ez a csalódott érzés. Olyanokat kötöttem össze hogy biztosan azért köszönt olyan szépen és mosolyogva xy ra is mert bejön neki, miért kérdi meg mit csinál miért kiváncsi rá? És egy olyan féltékeny kígyó lettem akit mindig is elítéltem . Pedig előtte nem voltam olyan, sőt laza voltam,még en is szóvá tettem ha valaki nagyon dekoratívat làttunk, most meg össze szorul a gyomrom ha szembe jön egy nagy mellű.

Próbálok ezen valtoztatni, elhinni amit mond, hogy csak beképzelem ezeket és szó sincs arról amit gondolok, azért is akar elvenni mert csak engem szeret stb. Viszont ez valahogy le blokkolódott az agyamba és nem tudom hogy a nehéz gyerekkorom és traumáim miatt vagy miért hozott ki belőlem egy ilyen jelentéktelen történés ilyen reakciót?

Egyébként nagyon jó ember, tényleg csak ennyi “bűne” van, sosem járkál el, nem irogat másnak, mindenhova vinne magàval és feleségül akar venni .

Muszáj rendbe tegyem magam, de kiváncsi vagyok a véleményekre. 25n

2022. jún. 3. 22:15
 1/3 anonim ***** válasza:
62%

Nem tudom, sztem az nem normális, ha egy férfi más nőket lájkolgat, nézeget az utcán, mosolyog meg flörtölget, a szemem láttára. Van a világon udvarias, normális viselkedés is.

Az én párom odafigyel rám és nem nézeget más nőket az utcán, azt meg megmondtam neki a kapcsolatunk elején, hogy tudom hogy jópár nőt ez nem zavar, de engem zavar ha más nőket bámul szabadidejében, mikor velem is lehetne, és ez igaz a facebook, instagram meg efélékre is. Mivel elsőre nem értette teljesen és lájkolgatta a nőket, közöltem h még egy ilyen és választhat hogy törli magát facebookról vagy külön költözünk, érdekes azóta eszébe se jutott más nőket nézni meg lájkolgatni ugyanis semmi szüksége rá. Ha létszükséglet lenne, akkor persze nem szólnék bele, de 0 értelme, és csak nekem esik rosszul, ezt végül megértette.

Csak le kell ülni és beszélgetni kell, elmagyarázni hogy neked mi és miért esik rosszul.

2022. jún. 3. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem normális, ha egyértelműen kimutatja a tetszését. Oké, nézze meg őket, azt is lehet normálisan tenni, de nem kell a kurolike. Nem normális, hogy ezt csinalja. Okkal vagy féltékeny, egy paraszt a srác. Hagyd el. Az ilyen soha nem fogja abbahagyni.
2022. jún. 3. 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
24%
Egyet értek #2-vel. Hagyd el. Jobbat érdemel. Most komolyan, mi lesz a következő? Mondjon fel a munkahelyén mert van kolléganője? Vagy ne intézzen pl. banki ügyeket mert a pultban felül-reprezentáltak a női ügyintézők?
2022. jún. 3. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!