Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt oldódott ez a párkapcsolati para?
Ez nálunk nagyon nehezen ment. Két évig éltünk távkapcsolatban, hétvégente találkoztunk, a hétvégéket kibírtuk valahogy nagydolog nélkül. Aztán úgy alakult, hogy én költöztem oda hozzá és bármilyen nevetséges, az első pár alkalommal lementem a pár percre lévő plázába, mert annyira szégyelltem nála wc-re menni, hogy inkább ezt választottam. Hozzáteszem, mindketten évekig éltünk egyedül a megismerkedésünk előtt. Aztán egy-két hónap elteltével szerencsére sikerült feloldani ezt a dolgot.
Tudom, mit érzel, de ne görcsölj ezen, utólag persze könnyen mondom, hiszen én is megéltem, de tényleg hidd el, hogy nem ezen fog múlni a kapcsolat!
Soha nem volt ilyenem. Bárhol tudok 💩ni, bármilyen büdöset.
Amúgy szociális föbiás vagyok, de ez az egy dolog mégis simán megy, nem feszélyez meg semmi. Rotyogós is lehet, szétfröcskolheti a fosom a peremet, vagy az ülőkét is, totál le💩om. Büszke vagyok magamra, hogy erre nem hat a betegségem.
Nekem nincsenek ilyesfajta gondjaim, első ottalvós este felavattam a budit ahogy illik :D
Unokatesóm pl a másik véglet, úgy féléve költözött a barátnőjéhez, és még mindig pár naponta elkocsikázik majd 20 kmre haza 💩-ni🤦🏽♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!