Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nem para? Lányok szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem para? Lányok szerintetek ez nevetséges?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel szakitottunk ő más fiuval van és sokszor sirok utána... Fiú létemre baj ha sírok egy lány után ? nagyon szerettem de nem becsültem meg eléggé és ez a kapcsolatom rovására ment . baj ha sírok utána? Megéri visszaszerzni vagy haggyam ? ( a pasija 2 évvel idősebb nála )

14/f

2012. máj. 30. 21:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
14 évesen nem éri meg sírni utána. lesz még más is, ne aggódj
2012. máj. 30. 21:07
 2/17 anonim ***** válasza:
41%
Inkább a tanulásra koncentrálj öcsi.
2012. máj. 30. 21:08
 3/17 A kérdező kommentje:
Tanulásnak mi köze? 4-5 vagyok mindenből te fa.sz -.-"
2012. máj. 30. 21:09
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd a francba járj el haverokkal szorakozz lesz töle sokkal jobb is idövel
2012. máj. 30. 21:10
 5/17 mogul ***** válasza:

ne sírj ...szerintem nem ciki szerintem romantikus/aranyos :D én ezt gondolom 13 éves fejjel . szerintem hagyd keress valakit akit szeretsz ő is szeret..vaaaaaaaaaaaagy..." szerelem 7 betű több ezer probléma, leszerom 7 betű egy probléma sincs..heverd ki a szakítást és lépj tovább

13L ,;)

2012. máj. 30. 21:11
 6/17 anonim ***** válasza:

Nyelvtanból nem lehetsz hármasnál jobb.

És annyi köze van hozzá, hogy még kicsi vagy ilyeneken rágódni.

Amúgy sincs semmi esélyed egy 16 éves pasival szemben.

Szóval tanulj nyelvtant meg egy kis tiszteletet, és ne rinyálj mint egy kislány.

2012. máj. 30. 21:11
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nevetséges.
2012. máj. 30. 21:12
 8/17 anonim ***** válasza:

"Fiú létemre baj ha sírok egy lány után ?"

Furább lenne, ha lány létedre tennéd vagy épp fiúként egy másik srác miatt.:D

Nincs benne semmi nevetséges, nem a sírást kéne megszüntetni, hanem annak kiváltó okát. Ne vedd ennyire komolyan, nem tesz jót.

2012. máj. 30. 21:14
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát elég langyi lehetsz, annak ellenére, h barátnőd volt. Sírsz? Ne legyél már puding!!!!!

MIt sírsz, menj kérni faterodtól pofont (én nem tudok adni neked), mivel igy milyen férfi lesz belőled? Semmilyen, csak puding.

2012. máj. 30. 21:30
 10/17 A kérdező kommentje:
Látszik nemvolt barátnőd ha meg volt akkor biztos csak úgy ottvolt. nem szeretted. tudod mi az a szerelem? Kurv.ára fáj valaki elvesztése ...
2012. máj. 30. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!