Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenységet hogyan lehet kiölni? Állandóan megfertőznek vele.
Szinte minden férfi elkezdi a kapcsolatot tönkretenni azzal hogy elkezdenek féltekenykedni.
A szerelmes ködöt meg sem lehet élni boldogan, mert már mennek az alaptalan vádak és veszekedések.
Egy idő mulva már en is féltékeny leszek es nem tudok a ködben úszkalni már többé.
Egymást védik.
Azaz mikor említem hogy exem is pl ezert azert feleslegesen volt féltékeny erre rámondják hogy de minden férfi az lenne ilyen esetben.
És a féltékenység szépen eszi minden kapcsolatomat mint vmi élősködő rákbetegség. Nem tudom megélni a boldogságot szerelmet, nem az összeköltözésen fejlodesen haladáson vagyunk, hanem a bizalom kiépítésén csak. Szánalom az egész :(
Hogyan lehet ezt megállítani, megszüntetni a kapcsolatokban hogy ne mindig egy fantom 3.miatt kelljem már veszekedni hogy ki les kit az utcán vagy ki kivel állt szóba kivel találkozik. Stb.
🤣🤣🤣
Ez nagyon gaz. Életemben nem találkoztam ilyen férfival, te választasz sorozatosan rosszul.
Hiába választok mást, ha az nem kölcsönös. Azzal vagyok csak, aki viszonoz, nem használ ki, szeret.
Szóval nem itt a gond.
Masiknak nem videocset kellett hanem nem vettem fel neki a telefont es hazudtam arrol hol vagyok, leellenőrizte és kiderült.
A videocset csak egy példa volt az egyik példában.
De van ezer masmilyen sztori videocset nelkul
De ezek az emberek nem szeretnek téged xd
Borzasztó naiv vagy. Kene látni a mintákat, hogy mindig ugyanazt a típust kedveled meg.
Ami nem normális abban az esetben, ha az nem egy boldog kapcsolatot eredményez, mert ez nem az.
Hány éves vagy és ez a jelenlegi hanyadik párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!