Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak teljesen elment az esze?
tegnap elkezdett féltékenykedni, hogy köztem és a 16 évvel idősebb főnököm közt biztos van valami, mert a FB-on volt egy bejegyzés ahol munka közben le vagyok fényképezve, főnök meg odaírta, hogy "ügyike vagy Beácska ;)"
És ezzel az a gondja, hogy bezzeg rólunk nincs kint semmi FB-on se még egy közös kép se. Mondjuk ez igaz, mert én FBra csak munkával kapcsolatos dolgokat rakok ki vagy csak az ilyen megosztásokat, megjelöléseket engedek a falamon.
Meg aztán még azért is kaptam, mert múltkor a sikeres projektem miatt együtt vacsoráztunk a főnökkel, meghívott. És biztos van köztünk valami mert fizette laptopom javítatását is nemcsak az éttermet és haza a taxit.
Ez tényleg tul személyes egy főnöktől. Mondhatni gusztustalan is.
Merőben más ha munkaoldal a profilod tényleg.
Dehogy egy főnök idáig leereszkedjen hogy nyal a dolgozóinak pláne név szerint is ezzel szemelyesebb kapcsolatpt tukrozve, az is csak egy prolifőnökre utal.
A párod sem lehet IQ bajnok hogy ebbe meg egyből viszonyt néz bele.
De akkor összegezve:
Van egy proli főnököd,akinek te meg örülsz a kommentjének naivan, meg egy IQ nulla pasid.
Boldogok a lelki szegenyek
Igaza van a pasinak.
Miért nyert volna a projektet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!