Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik, miután kiderül, hogy nem nézted jól meg a párod ruháinak a zsebét és kimostál egy papirzsebkendőt a ruhákkal együtt?
A férjem átnézi a cuccait mielőtt a szennyesbe rakja. Én atnézem mielőtt a szennyesbe rakom. De a férjem is átnézi újra a cuccokat mielőtt a mosógépbe rakja. Én is újra átnézem az összes cuccot mielőtt a mosógépbe rakom.
De ha extrán huncutkodni szeretnék, vagy büntit, segg elverést, extrém orált, akkor nap elején elkezdem sorolni a férjemnek, hogy reggel nem pakoltam be a mosógépet, nem szedtem le a szárítót, nem vasaltam ki az ingeit csak az én cuccaimat... veszi a lapot, delután úgy vár, ahogy egy csalódott férj várja a hanyag asszonyát.
Azért az a hibás, aki a zsebben a pzs-vel belerakja, mert az utolsó, legfontosabb lépést elhibázta.
Főleg, ha gyerekruhában marad benne.
Hűűűűűűűű, azt a fűzfánfütyülő rézangyalát. Mekkora hiba....
Tanulság, vedd ki te a rohadt papírzsepit a zsebedből..... Problem Solved.
Én az anyuka vagyok.
A férjem a hőbörgő, hogy tönkretettem az összes ruhát és a mosógépet, mert vagy az ő ruhájában( sokat dolgozik, fáradt, tényleg benne felejthette) vagy gyerekruhában ( nincs bennük általában zsebkendő) hagytam a figyelmetlenségem miatt a zsebkendőt.
Egy hatalmas nagy semmi.
Nincs üvöltés, nincs hiszti, nincs dráma. Felnőtt emberek vagyunk, és mindenki hibázik. Csak az nem, aki egész nap ül a popóján és nem csinál semmit.
Nem önmagam, a férjem szavait használom, amit mondott rám.
Szerinte a mosógépet most miattam sokszor el kell indítani üresben( ez plussz költség) és utána már csak úgy fog tud mosni a gép, hogy a ruhák bolyhosak lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!