Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha 4 éve vagyunk együtt a párommal és most megláttam hogy beszélget egy sráccal? Többi lent.
Figyelt kérdés
Tehát láttam egy becenevet, rákérdeztem ki az, azt mondta egy régi barátja, utána néztem, kiderült hogy nem az a srác az akit állított. Hogy reagálnátok rá? Mikor kérdőre vontam, zokogott és azt mondta hogy nem akar nélkülem élni. szarul esett mert a szemembe hazudott. Láttam hogy h beszélget valakivel de azt mondta hogy az egy csoport, de tudtam hogy az egy srác....és még a srácról is hazudott hogy ki az..... barátnőm 25 éves.2022. máj. 24. 17:55
1/19 anonim válasza:
Az még nem lenne gáz, ha barátilag beszélget egy sráccal, de így, hogy titkolta és elkezdett sírni, mikor kiderült, eléggé benne van a pakliban, hogy nem csak baráti a dolog.
2/19 anonim válasza:
Haver, a csajod rég félrekefél.
3/19 anonim válasza:
Miért mondta sírva, hogy nem akar nélküled élni, azzal fenyegetted, hogy szakítasz? Amennyiben nem, akkor ez néma beismerése annak, hogy rossz úton járt, ami nyilván nagyon gáz.
4/19 anonim válasza:
Azért én kíváncsi lennék a történet másik oldalára is. (Szólj a lánynak, hogy regisztráljon ide.)
5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs másik oldala a történetnek, én nem csináltam semmit sem, a telefonom bátran oda merem adni neki.....bárcsak tettem volna ezért, most nem fájna ennyire....
2022. máj. 24. 18:35
6/19 anonim válasza:
Arra céloztam, hogy jó lenne tudni, hogyan reagáltál, volt-e csapkodás, komoly decibelek, fenyegetőzés, ilyesmik.
7/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem ordibáltam, kérdőre vontam, de végtelenül szomnorú voltam. A 4 év alatt először most sírtam én is, mint egy kisgyerek. Egy hozzám ennyire közel álló személytől ez egy óriási pofon volt, nem kaptam még ekkorát párkapcsolatban.
2022. máj. 24. 18:46
8/19 anonim válasza:
Talán hiányzott neki valami a kapcsolatotokból, de az is lehet, hogy csak jólesett neki, hogy a srác (sejthetően) teszi neki a szépet. Meg kellene beszélnetek dráma nélkül, hogy mennyire volt komoly a részéről ez a flörtölés (vagy mi), és hogy most hogyan tovább.
9/19 A kérdező kommentje:
Mi az a szint szamotokra ami már sok ? Nekem egy csók már sok, az szakítás.....egy sima találka? Sosem voltam még ilyen helyzetben ....
2022. máj. 24. 19:02
10/19 anonim válasza:
9-es Hány éves vagy?
A megcsalás nem a csóknál kezdődik, vagy találkánál, pont elég az, hogy ő nyitott egy másik ember közeledésére, akár írásban is.
Attól felmentenéd, ha semmi sem történt volna, viszont szexről, akár szerelemről beszélgetnének?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!