Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti hogy fogadnátok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy fogadnátok ha kiderülne hogy a párorok elég sok nővel volt elöttetek együtt egy egy éjszakára?

Figyelt kérdés
Egy hónapja vagyunk együtt. Most jött szóba ez a dolog. Elmondta hogy elég gyakran keveredett egyéjszakás kalandokba. Kicsit azóta más szemmel nézek rá pedig próbálom elfogadni, hogy az elöttem volt. Mi segítene ebben?

2022. máj. 28. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:
66%
Ha diszkókapcsik voltak es még ma is diszkókba jár, nem is bíznék benne.
2022. máj. 28. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Mármint, téged miért zavar ? Elkopott neki , vagy mi ?
2022. máj. 28. 20:58
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:

Szerintem tök mindegy, én mit gondolok meg xy mit gondol, nem az én páromról van szó. Ezt egyedül neked kell eldöntened, hogy mire hogyan reagálsz és ezek az infók milyen reakciót váltanak ki belőled.

Engem alapvetően ezek nem zavarnak, de nekem azért elvárás, hogy ezek mellett azért mutasson fel a közelmúltból hosszú távú párkapcsolatot is, mert akinek csak és kizárólag egyéjszakásai voltak, azok nem olyan emberek, akik nekem megfelelnek.

2022. máj. 28. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Őszinte leszek, az én párom behazudta, hogy 2 komoly kapcsolata volt. Aztán egy egy múlva kiderült, hogy vagy 10 egyejszakas-ismerkedős-több éjszakás kalandja is. Engem sokkolt, hónapokig nem is tudtán rá ugyanúgy nézni.

Aztán sikerült letisztazni magamban hogy ezek előttem voltak így igazából mindegy. Évek ota együtt vagyunk, semmin nem változtat.

2022. máj. 30. 11:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolso: jo ezt hallani hogy nem csak én vagyok ilyen
2022. máj. 30. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:

igen, ezek "előttem" voltak, ha most nem csinálja, akkor jó. Mégis, megértem, hogy az a pasi aki most veletek van, volt neki "több" is, megértem hogy rossz érzés.

És ha tényleg nem lettek volna futó kapcsolatai, mi lett volna a véleményetek róla?

nov. 24. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!