Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen a barátnőm?

Figyelt kérdés
Már féléve van barátnőm, akivel mikor még randizgattunk teljesen cél teljes, kedves, önzetlen lány volt. Mióta összeköltöztünk folyamatosan hisztizik, ha nem kap meg valamit, vagy ha van hűtőben kaja más fiúkkal rendeltet ételt. A snackjéből sem ad sosem és nem akar elmenni dolgozni sem. Folyamatosan mondja, hogy eltartott akar lenni, ha pedig állást keresek neki, elutasítja a segítségemet. Depressziós és szuicid hajlamai is vannak és ha nem kap meg bármit azonnal, az öngyilkossággal fenyeget. Szeretem, de mit tegyek hogy picit változzon?

2022. máj. 31. 14:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egyszer összevesztünk és elakartam menni akkor rám zárta az ajtót
2022. máj. 31. 14:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó neked egy pszichopatával?
2022. máj. 31. 14:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Te már semmit nem tehetsz, felnőtt ember nem fog változni. Esetleg ha kezeli pszichoterapeuta, és jobban lesz, akkor lehet, lesz igénye, motivációja dolgozni.

Azzal, hogy beszabályozod, csak rosszabbat teszel, még ha alapvetően jók is a szándékaid. Volt hasonló exem (férfi), bár tény, hogy ő nem volt depressziós, nem voltak szuicid hajlamai, egyszerűen csak imádta kiszolgáltatni magát. Ettől függetlenül én éreztem magam bántalmazónak, amikor megkértem, hogy ugyan tanuljon már a vizsgájára, vagy dobja ki a szemetet. Ugyanis akkor a fejemhez vágta, hogy én nem szeretem önmagáért, és csak az elvárásaim vannak. MI, hogy dobd ki a szemetet? Az igen... Exemmel ellentétben amúgy nálam sajnos előfordult az önsértés, én voltam instabilabb lelkületű, ő mindenre tett jó magasról, csak feküdt meg evett. A mentális problémáim ellenére is igyekeztem jól alakítani az életem, még akkor is, ha ez nagyon nagy nehezítés.

Teljesen fölösleges úgy benne lenni egy kapcsolatban, hogy az egy harctér, még akkor is, hogy ha neked van igazad. Tehát vagy elfogadod, hogy ő ilyen, vagy lépsz. Én az utóbbit tudom javasolni. Mint mondtam, nagyon sokan élünk mentális problémákkal, mégis tiszteljük a párjainkat annyira, hogy igyekszünk tenni a pozitív változásért, és nem tőle váruk el minden egyes apróságot.

2022. máj. 31. 14:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Te semmit nem tudsz tenni, pszichés beteg, szabadulj meg tőle.

Neki kellene felismerni, belátni, és szakember segítségét kérni! Felesleges abban reménykedned, hogy megoldod, kevés vagy ehhez.

2022. máj. 31. 14:57
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereted csak nincs más nőd.kulonben már rég kidobtad volna.
2022. máj. 31. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
Eleve minek költöztél össze olyannal, akinek munkája sincs?
2022. máj. 31. 15:03
 17/20 A kérdező kommentje:
Megígérte hogy elmegy dolgozni érettségi után..
2022. máj. 31. 15:04
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

Szóval becsapott és most követelőzik.

Ez nem mentális probléma. Ő ilyen. Korai volt az összeköltözés, de annyiból megérte, hogy látod, hogy nem olyan, amilyennek szeretted volna. Nem fog megváltozni, kár tovább szenvedni.

2022. máj. 31. 15:11
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A leírtak alapján mindketten nagyon gyerekek vagytok, plusz a csaj még mentális beteg is. Remek kilátások...
2022. máj. 31. 16:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyél már ennyire papucs.

B@szd ki úgy, hogy a lába se érje a földet.

2022. jún. 3. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!