Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan " szántad rá" magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan " szántad rá" magad hogy jöhet a gyerek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel lakás és anyagilag rendben vagy és gyereket is akarsz majd,de egyelőre évek óta együtt élsz egy nővel. Ő már mondja h jöhetne a gyerek de te még nem érzed ezt.

Mi alapján , mitől érlelődött meg h oké mostmár én is akarom,jöhet.?

Mi változtatta meg az addigi véleményed?

2022. máj. 30. 22:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
Bölcs kozmondas: Eves közben jön meg az étvágy.
2022. máj. 31. 07:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek olyan érzés a gyerekvállalás, mintha akkor teljesült volna be igazán, mert már gyerekkora óta babázni akart.

Azon gondolkozz, hogy akarsz-e egyáltalán gyereket. Ha nem, akkor nyilván sehogy nem fogsz átfordulni. Ha igen, akkor mire vársz? Egy érzésre, hogy innentől nem tudsz gyerek nélkül élni? Az is lehet, hogy eljön egyszer. Vagy valami jobb anyagi körülményre? Az általában csak halogatás, mert mindig lehetne egy kicsit jobb a helyzet.

2022. máj. 31. 08:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy olyat ismerek akinek szült a testvére vagy bnője es csak azért jött meg neki is a kedve a gyerekvállaláshoz (huzamos tartós kapcsolatban vagy házasságban), szoval a környezeti hatás adott motiváciot csak.
2022. máj. 31. 09:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

13.vagyok

Akikről írtam, azok nők. Férfiaknál nem tudom de szerintem szintém sanszos ha már mindem haverjuknak gyereke van hogy akkor gondolkodnak el ezen ők is.

2022. máj. 31. 09:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha rá kell szánni magad, és nem érzed, hogy igen, szeretnék, inkább szakíts, ne gyerekestől hagyd el őket - mint fogod.

Én 30+ vagyok, nincsen meg bennem, hogy kéne, sőt, mindent megteszek, hogy véletlenül se legyen.

2022. jún. 2. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!