Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan " szántad rá" magad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan " szántad rá" magad hogy jöhet a gyerek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel lakás és anyagilag rendben vagy és gyereket is akarsz majd,de egyelőre évek óta együtt élsz egy nővel. Ő már mondja h jöhetne a gyerek de te még nem érzed ezt.

Mi alapján , mitől érlelődött meg h oké mostmár én is akarom,jöhet.?

Mi változtatta meg az addigi véleményed?

2022. máj. 30. 22:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
Én kiléptem ejkor. Életem legjobb döntése volt
2022. máj. 30. 22:30
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Fiatalkent utaltam a gyerekeket. Amikor megszuletett az enyem, odaig voltam erte. Nem tudom fix esemenyhez kotni, de volt egy beszelgetesunk errol es onnantol eldontottuk, hogy nem vedekezunk. Ra 9 honapra meg is volt a gyerek.
2022. máj. 30. 22:49
 3/15 anonim ***** válasza:
5%
Nem bírtam ki venni , túl nagy orgazmus volt !!
2022. máj. 30. 22:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem szabad sosem "rászánnod" magad az unszolásra, mert hosszútávon lehet rosszul jársz. Ha benned ez még nem érett meg, akkor ne kényszerítsd magad rá.
2022. máj. 30. 23:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én mindig úgy mentem bele egy kapcsolatba, hogy akarok gyereket. Ha nyilvánvalóvá vált, hogy a partnerem nem akarja, akkor inkább szakítottam vele, mert szerintem ilyen nyilvánvaló ellentétet nem lehet feloldani egy kapcsolatban már középtávon sem .
2022. máj. 30. 23:01
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Már ott kezdődik egy óriási hiba, hogy ÉVEK ÓTA együtt élsz valakivel, akivel egy nagyon alapvető kapcsolati célotok nem egyezik meg.

Egy ilyen kapcsolatnak semmiképpen nincsen pozitív jövője, ha az egyik félnek egy fontos életcélját fel kell adnia a másik fél miatt.

2022. máj. 30. 23:04
 7/15 anonim ***** válasza:
40%
Nem mondom, hogy szép dolog amikor az egyik fél dönt de jól is elsulhet. Jól ismerek egy párt. A nő jó barátnőm volt. Bizalmasan elmondta, nem "veletlen" volt, hogy becsuszott a baba. Párja már nem akart, elvalt volt, neki már volt gyereke. A kislány már iskolás, imádja az apukája. Egyszer O mondta, jobb nem történhetett volna vele, minthogy nem annyira fiatalkent meg egyszer megtapasztalhatta az apasagot, pedig mennyire nem akarta.
2022. máj. 31. 00:06
 8/15 anonim ***** válasza:
15%

En rajottem,h nem kell szulnom,hanem orokbe fogadok ket helyes 14-16 eves fiukat.

Ennek orulok. Szuleshez nincs kedvem meg kisbabakhoz se.

2022. máj. 31. 00:41
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

Ha az elején nem jön az érzés, akkor nem is fog.

Ettől még "rászánhatod" magad, neked csak annyi, hogy gumi nélkül dugod be. De a kapcsolatotok teljesen rá fog menni a gyerekvállalás. Mire oviba megy, a csajod meg vissza tud menni dolgozni, szét is mentek. Utána fizeted a gyerektartást, évente párszor elviseled a gyereket, és ennyi volt. Sikeresen elcsesztél három életet.

2022. máj. 31. 06:34
 10/15 anonim ***** válasza:
69%

Ha mindenki mindig arra várna, hogy mindenre kész legyen, az emberek sohasem kezdtek volna bele semmibe.

Szerintem nincs ilyen, hogy valaki készen áll rá és akkor mehet a menet.

Az mondjuk kellene hozza, hogy úgy érezd, szereted a gyerekeket és szeretnél majd egyet. Ennél nem kell több.

Ha úgy érzed, hogy egyáltalán nem szeretnél és ebben biztos vagy, akkor ezt muszáj közölni a baratnoddel, mert ha ő szeretne és ti meg évekig együtt lesztek, ki fog csúszni az időből, hogy családot alapítson.

2022. máj. 31. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!