Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyomasztom a barátom?

Figyelt kérdés

Nem dolgozik mert nincs végzettsége, ezáltal nincs pénze. Én sokszor szeretnék vele programozni apróbb dolgokat is, de annyira sincs pénze hogy autóba üljön és átjöjjön hozzám. Én minden beleáldozok ami tőlem telik. Azt mondta a szüleivel együtt nyomasztom, hogy nincs pénze.

Ez rosszul is esett, de őt is sajnálom.

Arra gondoltam teljesen hagyom és nem kérem tőle hogy menjünk erre arra, + nem áldozom mindig én a pénzem arra hogy találkozzunk, akkor találn majd nem érzi hogy nyomasztom. Ez jó ötlet?

22/L

2022. máj. 30. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a jó ötlet, ha teljesen hagynád - EL. Nem dolgozik és végzettsége sincs. Akkor mit csinál? Miért vagy egy naplopóval?
2022. máj. 30. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább dobd ki
2022. máj. 30. 08:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ő is 22 év körül van. Ha nem tanul és nem dolgozik, akkor mit csinál? Mivel tölti egy napját?

Szerintem ne te süllyedj le arra a szintre, hogy ne csináljatok akkor semmit, hanem vagy ő erőltesse meg magát és szerezzen egy végzettséget, vagy kezdjen el akármilyen munkát, mert naplopóként élni a szégyen, nem dolgozni és magadat fejleszteni.

2022. máj. 30. 08:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tanul vagy dolgozik? Nehogy már hagyd, hogy lehúzzon egy ilyen (a leírtak alapján) életképtelen ember.
2022. máj. 30. 09:57
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Inkább az a kérdés, hogy keres-e munkát/tanul-e? Végzettség nélkül is lehet munkát találni, nekem sincsen, és mégis 17 éves korom óta dolgozom folyamatosan, és nem tartatom el magam a szüleimmel...
2022. máj. 30. 09:57
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Szakíts vele. Kár vele lenni.
2022. máj. 30. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!