Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg van olyan ember, aki inkább egyedül szeret élni?
10.
1. nem vagyok incel!
2. Ha nem vagy elég jó az álom pasidhoz akkor be kéne érned egy rosszabbal. Azt meg nem akarod elfogadni, inkább tehát egyedül vagy.
#13! Miért kéne már "beérnem" bárkivel? Az, hogy a szerelmemmel (szerintem) jobb lenne, nem azt jelenti, hogy egyedül rossz. Sőt! Egyedül jó, mással meg nem jó, ezért nyilván a jót választom, akármennyire is nem tetszik ez neked.
Azt meg tudjuk, hogy incel vagy, nem kell bizonygatni semmit.
16. Pont nem mondtam hogy érd be vele.
Szövegértés?
Pont azt mondtam hogy beérni nem akarjátok, a jót meg nem érdemlitek meg.
F@szt vagyok incel.
18. A nulla kompromiszúmkészségeteket nem lehet sajnálni.
Ha nem értek annyit mint egy tökéletes férfi akire vágytok.
Akkor ismerjétek el hogy sz@rok vagytok.
Nem pedig megmagyarázni kell hogy nagyon jó egyedül.
Mert nem az, csak fáj beismerni hogy az igényeitek messze nincsenek pariban azzal amit adni tudtok egy kapcsolatban.
#19! Vártam már a tipikus incel szöveged. Honnan tudnád te, hogy másnak mi a jó? Egyelőre pont te akarod megmagyarázni, hogy olyan életképtelenek vagyunk, mint te, és szenvedünk egyedül. Bocs, de van, aki jóban van magával és élvezi a magával töltött időt, nem egy lúzerhez menekül.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!