Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz kilépni egy mérgező kapcsolatból?
Azt online kapcsolatból, de még a beteljesületlen "szerelemből" is nehéz kilépni. Azért van ez így, mert:
- Nem látod a mindennapokban, így sok dolgot csak elképzelsz, és nyilván jó dolgokról fogsz álmodozni vele kapcsolatban
- Azt hiszed, a távolság okozza a problémát, és ha többet lennétek együtt, egy csapásra megoldódna - de sajnos nem. :(
Akik csak úgy idevágják a törlést-tiltást, Ti voltatok már ilyenben?
Én voltam! Saját tapasztaltból írom, hogy ez rohadtul nem áll meg a törlés-tiltásnál, ez nem csak annyi, hogy no kontakt.
Ha vannak érzéseid, akkor képtelenség ezeket betartani. Nem online kapcsolatról van szó, megvan a távolság, de ami kialakulhatott, ahhoz nagyon is kellett találkozni és hiába szakítasz, nem találkoztok hónapokig, a hiány nem valtozik, ismétlem: NEM VALTOZIK KIZÁRÁSSAL!
12
Voltam, igen, nem is egyszer.
Faj meglepni, de nem lehetetlen és hosszú távon magadnak teszel jot vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!