Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a max. idő amíg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a max. idő amíg a csenddel verés tartott?

Figyelt kérdés

2022. máj. 28. 18:20
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
most már az lesz. ha nem keres, akkor én nem fogom magamtól még ha bele is betegszek.
2022. máj. 28. 18:48
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Csenddel verés annyira gyerekes?hozzám 2 hónapig nem szólt,megkérdeztem úgyan mi a baja?! Mi az az egetverő?

Elmondta,majdnem nevettem és dühös is voltam.

Felnőtt ember,kamasz testben. Férfiak egyes része tud hisztizni és sértődni.

2022. máj. 28. 19:03
 13/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem akar összeköltözni veled?
2022. máj. 28. 19:03
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
22 éve tart. Néha még ír, de nem is válaszolok. Még mindig nem esett le neki, hogy részemről végleg lezártam mindent.
2022. máj. 28. 19:04
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Én már 1 napot se tolerálok. Az eddig még rég a végét jelentette mindig. Mostani párommal sosincs 1 perc se! Én már azt vallom inkább törjön csapkodjon kiabáljunk,de valami történjen! A hideg közöny a leggyilkosabb, az már azt jelenti,hogy az illető szarik a kapcsolat jövőjére.
2022. máj. 28. 19:06
 16/35 anonim ***** válasza:
96%
Már mondtuk az előző kerdésednél, hogy őt ez nem érdekli.
2022. máj. 28. 19:08
 17/35 anonim ***** válasza:
97%

Ez a "csenddel verés" olyan manipulatív, és béna kifejezés...

Egyébként nagy veszekedés után fél nap.

Néha igen, van, hogy le kell nyugodnia az embernek. De ezek után kommunikálni kell. Ez a "csakazértsem szólok hozzád" annyira dedós dolog... és általában azok élnek ezzel a "módszerrel", akik képtelenek a normális kommunikációra.

2022. máj. 28. 19:15
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Pár napig. Aztán rájöttem, hogy eddig is feleslegesen pazaroltam rá az időm, energiám. Vége lett. Utána még párszor kerestük egymást, de szépen elhalt a dolog.
2022. máj. 28. 19:48
 19/35 A kérdező kommentje:
18, és téged utána hogyan keresett?
2022. máj. 28. 19:52
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

3 honapig csinalta velem azt hogy csak en témáztam ő meg csak reflektált ha nem szolaltam meg SEMMIT nem beszéltunk akkor.

Aztan lett masik barátom es kidobtam

Na akkor km hosszu litániákat tudott írni, meg szemelyesen jött hogy ő BESZELNI akar velem.

Na mondom eleredt a nyelve?🤣

2022. máj. 28. 19:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!