Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekvállalástol rettegő férfivel lelkileg hogy lehet képesnek lenni a szexuális életre?
Huzamos komoly kapcsolatban vagyunk, ha be is sikerulne fel tudnánk nevelni. De megegyeztünk abban hogy nem akarunk gyereket a nyakunkba a sok vele járo munka miatt.
Ez eddig rendben is lenne.
Csak épp a szexuális életünk meg a beteges maximalista védekezésről szol így, és ez mellett olyan érzésem kezd lenni mintha tőlem véletlen se akarna gyereket mert sz.ranyának tartana, hanem majd egyszer lehet mást akar tartani erre "méltónak"
Kialakult bennem egy folyamatos megalazottságérzés, hogy rettegnek tőlem gyereket akarni, és ugy szexelünk hogy a párom "betegesen" védekezik.
Szóval már nem is akarok szinte lefeküdni sem vele, akkor nem kell rettegnie sem tolem, es már azon is rajta vagyok hogy szakítsak e, amiert szexre kezdek már képtelen lenni, mintha ugy szexelne velem a barátom mintha kb "leprás" lennék.
Ezt írtad te:
"Huzamos komoly kapcsolatban vagyunk, ha be is sikerulne fel tudnánk nevelni. De megegyeztünk abban hogy nem akarunk gyereket a nyakunkba a sok vele járo munka miatt."
Téged amúgy nem zavarna, ha besikerülne egy gyerek, de ő annyira nem akar és valószínüleg te ebbe belementél, később zavarni kezdett és kialakult benned egy "nem vagyok elég jó", ezt szóva tetted és most érzi ezt, és fél, hogy te képes lennél rá. Ezért írtam, hogy paranoiás lett.
Ő nem akar gyereket, ezt el kell fogadni, vagy elengedni. Te már nem fogod jól érezni magad ebben a kapcsolatban, sem ő. Mindketten féltek valamitől.
Ezt a nem vagyok elég jó neki érzést ő ültette el bennem a beteges rettegésével a gyerektől.
Ugyanis exeimmel sem akartunk és védekeztünk is, mégsem éreztem ilyet mellettük, hogy "élethalálharc" nekik a szex hogy uristen nehogy gyerek legyen.
Ezt ő mondta arra hogy en nem akarok mert tartok is tőle. Hogy nyugodjak meg ő nem olyan, részt venne benne meg az abortuszt nem is engedné.
Nem azért védekezik rettegve mert én fel akarnám magam csinaltatni mert én nem akarok magamnak bajt eleve.ezt ő tudja.
Megbeszéltük azt, hogy nem akarunk gyereket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!