Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gonodlnál, ha huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gonodlnál, ha huszonéves feleségedről kiderülne, h 25 pasival volt előtted együtt szexuálisan ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 28. 12:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
9-es, kemény, hogy magyarázni kell ezt, mert még egy 10 éves is végig tudja gondolni, de tessék: a gyilkosság bűncselekmény, a beleegyezésen alapuló szexuális aktus nem bűncselekmény. A gyilkosság azért bűncselekmény, mert azzal ártasz másoknak, kárt teszel másokban stb, a szexszel meg nem.
2022. máj. 28. 13:04
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
A múlt az a múlt. Senki nem tudja megváltoztatni. Felesleges ilyen dolgokkal foglalkozni.
2022. máj. 28. 13:10
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Hogy 25 pasival volt együtt. Mi mást gondolnék?? 😃
2022. máj. 28. 13:10
 14/22 anonim ***** válasza:
12%

11#:Rendben van, ha ez a problémád mondok más példát.

Tételezzük fel az illető már csalta meg a párját, de el kell azt felejteni mert most már nem csinál ilyet?

Miért van egy nő sok férfival?

Mert ki akar próbálni sok mindent, és papíron idővel megállapodni.

De mi lesz akkor ha eljönnek a szürke hétköznapok és nem olyan izgalmas a házassága?

Majd otthon próbál megoldást keresni?

Kétlem.

Majd eszébe jutnak a régi szép idők, amik szabad volt és azzal lehetett együtt akivel akart.

Lehet a munkahelyen eddig is volt aki mondjuk udvarolt neki, de elutasította, és bár házas lehet mégis tudat alatt vágyik arra milyen lehet azzal a férfivel, és mivel nő, sajnos onnan már csak 1-2 lépés az ágy .

Mindig az számít ki milyen ember, hogy él, mit tett és mit nem, mert abból le lehet szűrni ki is ő valójában.

Kutyából nem lesz szalonna, ahogy a rossz vagy züllött emberekből se jó, csak idő kell hozzá hogy újra felszínre törjön, vagy egy konfliktus a férjével.

Hány olyan eset volt a háborúkban is hogy a férjét elvitték, harcolt a hazáért, éhezett, fázott, meglőtték, és egy nap jött egy levél hogy a felesége válni akar mert megismert valakit odahaza.

Szerinted hogy esik az ilyen egy olyan embernek aki abban a nyomorult helyzetben van?

Szinte elképzelhetetlenül rosszul.

Engem is leszóltak már párszor mert nem akartam összejönni olyan nővel aki mondjuk előttem több 10 férfivel volt.

Számomra nem árul el túl sok jót egy nőről aki ennyi férfival volt, miért akarnék én lenni az 50. férfi az életében, és mi a garancia hogy utánam nem lesz még 51 vagy 100?

A válasz semmi, mivel nem lehet kiismerni egy embert teljesen, én inkább nem kockáztatom meg hogy fájdalmat okozzanak nekem, akinek mondjuk a párja a világ közepe, és akit mindennél jobban szeret, közben pedig neki lehet csak egy jelentéktelen csávó lennék akivel elszórakozott egy kicsit :)

2022. máj. 28. 13:19
 15/22 anonim ***** válasza:
86%

Én 30 férfival voltam együtt, most vagyok 35 éves.

Sok mindent megéltem amit megakartam, kipróbáltam ezt azt, most 7 éve kapcsolatban vagyok és nem vágyok másra mert úgyse tudna újat mutatni.

Semmi sem biztosíték, az sem ha csak 2 férfival volt előtted, hisz akkor meg ott lehet benned, hogy mi van ha rájön hogy “kevés” emberrel volt és ki akar próbálni új dolgokat?

2022. máj. 28. 13:38
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem derülne ki ilyen róla, mert házasság előtt vele is beszélgettem volna.
2022. máj. 28. 13:54
 17/22 anonim ***** válasza:
71%
14-es, te végtelenül egyszerű vagy.
2022. máj. 28. 14:15
 18/22 anonim ***** válasza:
58%

Jesszus ...

En a mult honapban voltam osszesen ennyi pasival 🤣

Oke mi swingerezunk a ferjemmel.

2022. máj. 28. 14:27
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Nem is ez a tény,hanem inkább az zavarna, hanem hogy miért csak házasság után tudom meg. Ilyen alapon bármi más lehet még amit nem tudok róla.🤷🏽‍♂️
2022. máj. 28. 15:06
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerre ? 🤣😂
2022. máj. 28. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!