Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bemennék egy fitneszterembe ahol huszonéves csajok lennének,azzal a dumával "" Csáó csajkák, jöttem egy kis tornára le szeretnék izzadni egy kicsit.Szeretném ha segítségemre lennének"".Menő dumának számítana? Biztos kíváncsiak lennének rám. F/48
Az én reakcióm annyi lenne, hogy bedugnám a fülhallgatómat és elsuttognék egy imát, nehogy odajöjjön hozzám. Ha odajönne, megkérném, hogy hagyjon magamra, szeretnék békében edzeni. Ha másodjára is odajönne, szólnék a tulajnak (végülis így legalább egy ember kíváncsi lenne rád), hogy nem hagynak békén.
24/L
mindegyik fülében fülhallgató van.
e miatt gyakorlatilag lehetetlen a csajozás már konditeremben.
szóval néznék, hogy mozog a szád és ennyi.
ha az egyiknek meg bejössz, akkor meg ilyen kínos végigmondod a dumádat, majd megáll a bige, kiveszi a fülhallgatót, majd újramondod a dumádat jön.
szóval nem könnyű...
Csajka az tudod mi? Jó kis fém bögre amiben tudsz piropatronnal a seregben ételt melegíteni magadnak!
Én egyszer szöszös kabátban akartam ruhaboltban eladót megszólítani, hogy Szia! Ne haragudj, de lehengerelnél? Szerintem ez kevésbé volt hülye ötlet, mint a tied, de inkább kihagytam, nem égettem magam. Bár tudom hatást kelteni lehet zavarba hozztam volna, a leégés nyilvánosan valószínűbb a te esetedben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!