Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha bemennék egy fitneszterembe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bemennék egy fitneszterembe ahol huszonéves csajok lennének,azzal a dumával "" Csáó csajkák, jöttem egy kis tornára le szeretnék izzadni egy kicsit.Szeretném ha segítségemre lennének"".Menő dumának számítana? Biztos kíváncsiak lennének rám. F/48

Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 19:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Biztos...
2022. jan. 19. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az arcodba röhögnek
2022. jan. 19. 19:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a dumával inkább a fiúk lennének kiváncsiak rád. :D
2022. jan. 19. 19:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én reakcióm annyi lenne, hogy bedugnám a fülhallgatómat és elsuttognék egy imát, nehogy odajöjjön hozzám. Ha odajönne, megkérném, hogy hagyjon magamra, szeretnék békében edzeni. Ha másodjára is odajönne, szólnék a tulajnak (végülis így legalább egy ember kíváncsi lenne rád), hogy nem hagynak békén.

24/L

2022. jan. 19. 20:01
 5/13 anonim ***** válasza:
71%

mindegyik fülében fülhallgató van.

e miatt gyakorlatilag lehetetlen a csajozás már konditeremben.

szóval néznék, hogy mozog a szád és ennyi.

ha az egyiknek meg bejössz, akkor meg ilyen kínos végigmondod a dumádat, majd megáll a bige, kiveszi a fülhallgatót, majd újramondod a dumádat jön.

szóval nem könnyű...

2022. jan. 19. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:
#3 XDDD
2022. jan. 19. 20:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A tulaj rövid időn belül gondoskodna róla, hogy soha többé ne tehesd be oda a lábadat, az garantált.
2022. jan. 19. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Csajka az tudod mi? Jó kis fém bögre amiben tudsz piropatronnal a seregben ételt melegíteni magadnak!

Én egyszer szöszös kabátban akartam ruhaboltban eladót megszólítani, hogy Szia! Ne haragudj, de lehengerelnél? Szerintem ez kevésbé volt hülye ötlet, mint a tied, de inkább kihagytam, nem égettem magam. Bár tudom hatást kelteni lehet zavarba hozztam volna, a leégés nyilvánosan valószínűbb a te esetedben is.

2022. jan. 19. 22:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha szerencséd van,akkor valóban fülhallgató van mindegyiknek a fülében. Nem hiszem el, hogy 48 évesen komolyan gondoltad ezt a kérdést, azt hittem egy 16 éves kamasz írta...
2022. jan. 19. 22:34
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindig füles van a fülemben, úgyhogy nagyívben tennék rá, ki mit beszél. Egyébként az ilyen idióták miatt örülök, hogy a teremben a pult mögött sok alkalmazott ül, így ha pl ilyen módon zaklatnak vagy ilyesmi, lehet nekik szólni és szépen kitessékelik az illetőt - örökre.
2022. jan. 19. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!