Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre hogyan lehet megoldást találni?
Úgy érzem barátnőm nem érzi magát jól a kapcsolatunkban. Ha van vlmi állandóan az a reakciója h amit ő mond vagy akar/tervez sosem jó.
Én úgy érzem hogy ebben nincs igaza, mert ha ő kitalál vlmit és elmondom a véleményem esetleg miért nem, egyből jön a fenti szöveg.
De sokszor sztem logikátlanul gondolkodik vagy tervez.
De abban nincs igaza h az ő akarata sose teljesül
Mindenki, nem csak én a családom is segíti bármiben szó nélkül.
ő kitalál vlmit és elmondom a véleményem ... miért nem
De sokszor sztem logikátlanul gondolkodik vagy tervez.
⬆️⬆️⬆️
amit ő mond vagy akar/tervez sosem jó.
Szerinted? Gyakorlatilag le is írtad, hogy soha nem értesz vele egyet, nem tartod jónak az ötleteit. Persze, hogy azt érzi, hiszen az a valóság!
Első lépésként hagyd abba, hogy letagadod a hibáid és a valós problémákat, miközben mindig a másikat hozod ki hibásnak.
Mindent megteszel, hogy a párod boldogtalan legyen. Mit vársz?
Csak áltatod magad, hogy támogatod, vagy hogy a családod támogatja, de konkrét példát nem tudsz írni. Csak kijelented, hogy ez így van, a barátnőd meg téved, mert nem lehet másképp.
"De sokszor sztem logikátlanul gondolkodik vagy tervez"
Szerinted. Tehát meg vagy róla győződve, hogy a te szemszöged szerint kell viselkednie, máskülönben logikátlan döntést fog hozni. Az, hogy te mit tartasz logikátlannak és valóság nem biztos, hogy megegyezik. Talán picit lejjebb kéne venned az egóból és elfogadni, hogy önálló ember és neki is lehetnek döntései, nem pedig folyton kioktatni, hogy logikátlan a döntése.
Pl kitalálta h vigyük be a cipős szekrényt a hálóba, és ahol eddig az volt vegyünk egy szekrényt.
Erre mondtam hogy milyen már cipős szekreny a hálóba, meg h annak a helyére nem fér szekrény mert ott a kanapé azt meg nem tudjuk arrébb tenni. De amíg nem tanulja meg h az üres dobozokat hiába teszi el, meg nem tart rendet vagy selejtez időnként az isten szekrénye nem lesz elég..
Vagy nekem nem volt kedvem 5napra csoportos utazásra menni,ö akart, rendben akkor legyen..
Vagy elektromos grillt akar, mert h ő sutogetni akar a szabadban, mondom és hol mikor 1 kis lakásban élünk, van egy kicsi terasz és ott hol??
Ja, már megint te?
Tudod mit? Mutasd meg neki a róla kiírt kérdéseidet. Az összes arról szól, hogy mit csinál rosszul, vagy miben rossz, és még csak nem is tetszik neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!