Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet egymásraunás ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet egymásraunás ellen gyereket csinálni?

Figyelt kérdés

#gyerek #ötlet #Egymásraunás
2022. máj. 27. 23:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

10:

Na pont ezért kérdezem, mert sok ismerősnél láttam ezt

2022. máj. 28. 15:40
 12/15 A kérdező kommentje:
Persze magának senki nem vallja be, dr kívülről látod, érzed, hogy ez van. Csökken az egymás iránti vágy, már kicsit kínosak a korabban végigszexelt wellness-hétvégék, és elnézitek a szálloda hallban a rohangáló gyereket aki feladatot ad a szüleinek, egymásra néztek és azt mondjátok: na legyen akkor ez nálunk is aztán majdcsak lesz valami.
2022. máj. 28. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, rokonságunkban ez a "majdcsak lesz valami" figura volt egy harmincas éveik közepén járó, egymást már halálra unó párnál (akkor már 15 éve voltak együtt).

Mikor megtudtuk a terhességet, mindenki azt gondolta, hogy az utolsó hőstettük volt együtt. De nem, nekik célt adott az életnek, egzisztenciálisan jó helyre születtek (egy év különbséggel lett kettő). Most csapatban dolgoznak a családon, kénytelenek is sokat beszélgetni, mert a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat muszáj.

Én ugyan nem tartom a gyertyát, tehát hogy ők hogy vannak együtt, nem tudom, de kívülről minden happy, és jó rájuk nézni. (De mondjuk ez már egy kifejezetten halálra ítélt, "csak a kényelem tartja össze" jellegű kapcsolat volt a gyerekek előtt.

Ilyen is van, de én 48 évesen egy ilyet láttam életemben, többet nem.

2022. máj. 28. 16:02
 14/15 rmf730 ***** válasza:
100%
NEM! Teljes felelőtlenség (végig kiemelve bagybetűvel nyomatékosítva.).
2022. máj. 29. 12:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Már az is veszett fejsze nyele,ha1pár csak a gyerek miatt marad együtt,de h vki azért vállajon gyereket,h megtartsa a párját,az még nagyobb baromság!Ha van közös hobbi,kellemes időtöltés,már van esély,h gyerek nélkül megmentsétek a kapcsolatotokat,de ha már nincs miről beszélgetni,akkor engedjétek el egymást.Én elég gyorsan megunok bárkit,ezért nincsenek több éves barátságaim se,de egy idő után elfogynak az érdekes témák,és akkor el kell engedni a másikat és tovább kell haladni vmi izgalmasabb felé-amit egy idő után megint megunok:)-
2022. jún. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!