Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért eszik bele mindenbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért eszik bele mindenbe barátnőm?

Figyelt kérdés
Bármilyen kajám van egyet mindenbe beleharap. Ti mit tennétek a helyemben?
2022. máj. 25. 22:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberként megbeszélném vele. Mint bármilyen más dolgot, ami zavar.
2022. máj. 26. 07:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Gondolom szeretné megkóstolni és lehet a korábbi kapcsolatában ez nem zavarta a srácot és így egyfajta szokássá vált. Ha téged zavar, kérd meg, hogy ne tegye.
2022. máj. 26. 09:38
 13/18 anonim ***** válasza:
21%

K_rva egyszerű. Azért mert hagyod neki.

Szerintem undorító szokás más kajájába belezabálni. Én se hagyom senkinek. Ha megsértődik az ő baja.

2022. máj. 26. 09:59
 14/18 anonim ***** válasza:
19%
Én rendszeresen bele eszem a párom levesébe. Ha nagyon ízlik akkor jóízűeket szoktam szürcsölni közben. Néha furán néznek ilyenkor az emberek de röffentek vagy kettőt jó hangosan és egyből tudja mindeni mi a helyzet.
2022. máj. 26. 10:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Velem egyszer az is előfordult, hogy új munkahelyen, első nap, első közös ebéd, kolléga megkérdezi, hogy megkóstolhatja? Én már akkor pont végeztem, csak már nem fért belém több, így nem zavart, de meglehetősen furcsáltam 😀
2022. máj. 26. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:
De ilyenekről miért bonyolult beszélni? Én komolyan nem értem.
2022. máj. 26. 15:11
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
Elég utálatos szokás
2022. máj. 26. 16:20
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Kövezzetek meg, de ha mást eszik a párom, én is megkóstolom, és általában jobban ízlik 😀 ilyenkor elfelezzük. Őt kicsit sem hatja meg, de ha zavarná, természetesen lenne annyira felnőtt, hogy szólna
2022. máj. 26. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!