Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért eszik bele mindenbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért eszik bele mindenbe barátnőm?

Figyelt kérdés
Bármilyen kajám van egyet mindenbe beleharap. Ti mit tennétek a helyemben?
2022. máj. 25. 22:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
41%
Én is beleharapok majdnem minden kajájába a páromnak, igaz nála mindig az az elsö, ha a kezébe vesz valamit, hogy megkínál belöle. És ha nagyon ízlik, akkor meg is eszem a felét, aztán röhögünk egyet. Miért olyan nagy baj ez? :-)
2022. máj. 25. 22:56
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Ha ez zavar és szetmentek , kutyát inkább ne tarts
2022. máj. 25. 23:02
 3/18 anonim válasza:
34%
Miért nem rak kaját magának is? Én mindig undorodtam attól, ha más után kell ennem
2022. máj. 25. 23:09
 4/18 anonim válasza:
90%
Mondd meg neki nyíltan, hogy nem szeretnéd, hogy egyen belőle, mert ez téged nagyon zavar. Szerintem nem probléma, hogy ez téged zavar. Az lenne a probléma, ha a másik nem érténé meg, mi zavar téged, és megbeszélés után folytatná ezt.
2022. máj. 25. 23:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle. Lehet az a mániája, hogy kipróbálni minden kaját, de akkor meg kérje meg az illetőt, hogy vágjon egy kis részt ki neki.
2022. máj. 26. 05:09
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Sajnalod tole? Az eros...
2022. máj. 26. 05:24
 7/18 anonim ***** válasza:
47%
Megmondani neki, hogy szerintem ez így nem ok. Én is nagyon rühellem amúgy.
2022. máj. 26. 05:51
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
Kb 5 ször fordult elő ilyen az elmúlt 14 évben mióta együtt vagyunk. Ennyiszer ok, de folyamatosan engem is zavarna. Mondd meg neki hogy ezt te nem szereted ne csinálja
2022. máj. 26. 06:52
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Joy NEM ad a kajájából! 🤣🤣🤣

Szánalmas amugy

2022. máj. 26. 07:00
 10/18 anonim ***** válasza:
74%
Mi mindig ugyanazt esszük nincs ilyen gondunk de ha beleennék se akadna ki ez tuti...nem is értem. Én is adnék kóstolót ha úgy lenne, sose zavarna.
2022. máj. 26. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!