Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vasaltok? Főztök? Van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasaltok? Főztök? Van itt olyan, aki sohasem vasal, de gyakran mos mint én?

Figyelt kérdés

Okozott e feszültséget, hogy kell e? Takarítás az muszáj gyakran hisz higiéniai egészségügyi szükséglet a takarítás heti szinten minimum! + A mosás heti 2x. Ami kapcsán kérdezem: nem nem most költöztünk össze: állati rég! Érdekel ki hogy csinálja? Vasaltok e? Főztök e? Én amit tudok: megfőzök!! Igaz ritka, de főzök is! Viszont semmit sem vasalok ki. Mert 99% olyan a mosnivaló ami konkrétan lehidaltok:DD DE nem gyűrődik meg! Emiatt: ápolt a mosott ruháink kinézete! A nagy baj férfi ing esetén van, ott vasalni kell! De ezt az ing viselője vasalja nálatok?

26 elmúltam szóval sokat mostam takarítottam. (Nő)

2022. máj. 25. 12:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok. Vasalni tudás (ha csak nem ez a munkád) kb. annyit jelent, hogy milyen gyorsan vasalod ki azt az akármit, amit épp vasalsz, de nem rocket science... Anyukám nem szerette a vasalódeszkát így én mivel ezt láttam gyerekkoromban én se használok :). Nagy sík felület (asztal, ágy) + pléd aztán mehet a vasalás...

2022. máj. 25. 16:43
 22/29 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk a mosógép mos, átlagban 99 mosás havonta.

Főzni főzök rendszeresen

2022. máj. 25. 19:01
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vasalok, nincs időm ilyen baromságokra. Van vasalónk, ha olyasmit vesz fel valaki, amit át kéne vasalni, azt indulás előtt gyorsan átvasalom (én, a férjem simán elmenne gyűröttben, a gyerekek meg gyerekek), de a ruháink 95%-a olyan, hogy ha melegen kiveszem a szárítógépből, és úgy hajtogatom össze, akkor szépen kisimul.

Főzés: utálok főzni. Tudok, és olykor szoktam (főleg ha muszáj, mert pl. valamelyik gyerek beteg és itthon van velem), de a férjem többet főz, ő jobban szereti ezt. Hétköznap amúgy egyedül én vagyok itthon (home office), ilyenkor magamnak rendelek menüt, többiek esznek az oviban/suliban/melóhelyen, vacsira vagy a férjem vagy én összedobunk valami egyszerűt.

Nálunk a többi házimunka is olyan, hogy aszerint osztjuk, ki melyiket utálja kevésbé. Fürdő és wc takarítás pl enyém, szemét, szelektív rendezés a férjemé, porszívózni, felmosni mindketten szoktunk, ágyat húzni csak én, füvet nyírni csak ő stb., van egy ilyen nem kőbe vésett, de jól kialakult rendszerünk. A gyerekek körül mindketten csinálunk mindent, mivel mindketten a szüleik vagyunk.

34N, 32F

2022. máj. 25. 22:16
 24/29 A kérdező kommentje:

Wow! Ez a #23 as komment a nálam 8 évvel idősebb és fiatalabb férjű nőtől :D totál én szerű. Ez a ki utál valamit kevésbé ez tetszik :D

Aki írta hogy náluk a gép mos! #22 ...nálunk is van mosógép.. egy elöltöltős új. De 6,5 kg bír. Na most ezt vizesre értik hogy 6,5 kg a mi gépünk vagy a száraz ruhákra?? 🤣🤣

2022. máj. 25. 23:29
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

De jó, azt hittem csak én vagyok ufó.. :D

31 vagyok, sose vasalok szinte: ingek/blúzaim is igyekszem úgy venni, hogy ne gyűrődjön. Páromnak is nagyrészt ilyenek az ingjei is, így csak nagyon-nagyon ritkán kell az ő ingjét vasalnom, szinte soha. :)

2022. máj. 26. 00:13
 26/29 A kérdező kommentje:
A jó istennek hála! 🤩🤩 Ma már majdnem szégyelltem magam! De büszke is leszek: hogy nem vasalok. És a gép mos, szóval: "csak pakolok".
2022. máj. 26. 00:47
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Száraz ruhára de nem kilóra pakoljuk be hanem úgy hogy még tudja szépen kimosni is. Ez még látszik, ha a dobba már préselni kell a ruhát akkor az már sok
2022. máj. 26. 06:05
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Mosok, főzök, vasalok..., és nem számolom hányszor!

A farmert is vasalom, póló, ing... szintén alap.

Szekrényben minden behajtogatva, bevasalva. ;)

Egyedülálló férfiként.

2022. máj. 26. 07:37
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
27: alapból igen, de a több kg-t elbíró mosógépnek nagyobb a dobja sokkal, így tényleg több fér bele. Nekem 9 kg-s van (két gyerek mellett az átlag 5-6 kilós semmire nem volt elég, állandóan ment), imádom :D
2022. máj. 26. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!