Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vasaltok? Főztök? Van itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vasaltok? Főztök? Van itt olyan, aki sohasem vasal, de gyakran mos mint én?

Figyelt kérdés

Okozott e feszültséget, hogy kell e? Takarítás az muszáj gyakran hisz higiéniai egészségügyi szükséglet a takarítás heti szinten minimum! + A mosás heti 2x. Ami kapcsán kérdezem: nem nem most költöztünk össze: állati rég! Érdekel ki hogy csinálja? Vasaltok e? Főztök e? Én amit tudok: megfőzök!! Igaz ritka, de főzök is! Viszont semmit sem vasalok ki. Mert 99% olyan a mosnivaló ami konkrétan lehidaltok:DD DE nem gyűrődik meg! Emiatt: ápolt a mosott ruháink kinézete! A nagy baj férfi ing esetén van, ott vasalni kell! De ezt az ing viselője vasalja nálatok?

26 elmúltam szóval sokat mostam takarítottam. (Nő)

2022. máj. 25. 12:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sose vasalok. Utálok és nem is tudok. Ha néha muszáj MAGAMNAK, megpróbálom, de általában rosszabb lesz a végeredmény, mint a kiinduló helyzet. Nem nagyon vonzódom az öltönyös fickókhoz, így még nem volt olyan pasim, aki napi rendszerességgel inget hord, de ha lenne, magának vasalná. Ezt mindig leszögezem, NEM VASALOK!
2022. máj. 25. 13:54
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a leírás elég katyvaszos. :D

Nem vasal nálunk senki, tudatosan olyan anyagú ruhákat veszek amit nem kell. Nyirkosan kiterítem vállfára a ruhákat és simára száradnak. Ha nem sikerül akkor újra gőzölöm és ismét kirakom vállfára.

Szüleimnél csak apukám hord vasalást igénylő ruhákat (ingeket), ő vasalja magának, közben néz valami filmet, szereti csinálni.

Főzni szoktunk, 2-3 naponta. Aki előbb hazaér az nekiáll, a másik bekapcsolódik.

2022. máj. 25. 14:02
 13/29 A kérdező kommentje:

De megnyugtattatok! :) Esküszöm. A könnyem is kicsordult!!

Vőlegényem ingjeiről van szó. Most úgy jött ki muszáj lesz kivasalnom. (Időm több, megígértem.) De nincs se deszka se vasaló 🤣🤣 Szóval rokonnál oldom meg! De megoldom!

Ha a leendő anyós ezt megtudná :D úristen mi lenne!

2022. máj. 25. 14:06
 14/29 A kérdező kommentje:
Inget csak nagy alkalmakkor hord! Illetve ha 1-1 nap muszáj munkába. De azt évente max 2nap.
2022. máj. 25. 14:07
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

De ha nincs se deszka se vasaló, akkor minek ígérted meg? Nem élsz együtt a vőlegényeddel, hogy nem tudja, hogy nincsenek ilyen eszközök a háztartásban?

Anyósnak meg mi köze ehhez? Ha neki ez ilyen kardinális kérdés, akkor vasalja ő a fiacskája ingét. Még össze sem házasodtatok, de már teljesen be vagy csicskulva.

2022. máj. 25. 14:43
 16/29 A kérdező kommentje:

Naa..

Nem mondjuk neki,minek..:D

De együtt élünk ketten.

Hát sos lesz, most megoldom így. Utána ő vasalja,akárhol.

2022. máj. 25. 15:21
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ismerős párnál a férfi vasal magának, ha inges munkája van. Én se vasalok, max évente 2x a gyerekek ünneplőjét. Mondjuk azt én sem értem, miért ajánlottad fel, ha vasalód sincs 😂
2022. máj. 25. 16:21
 18/29 A kérdező kommentje:
Hülye voltam. 😂 Hozzátartozómhoz ugrok át vasalni. (Nem az ő hozzátartozója!)
2022. máj. 25. 16:32
 19/29 A kérdező kommentje:
De nem tudok inget vasalni 😂 szóval az én rokonom mondta hogy "kiment..kivasalja.." 1x..
2022. máj. 25. 16:33
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A Párom tud vasalni és mindent meg tud csinálni, de én tök szívesen megteszem neki! Magamnak vasalok mert blúzokat hordok neki nem kell ing jó ha évi 4-5 ,alkalom max. Takaritani én szoktam kizárólag mert ezt vállaltam, viszont ő főz mindig (heti 2x es lefagyasztunk). Kerti munka közös.
2022. máj. 25. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!