Milyen gyakran vasaltok a hajat?
Figyelt kérdés
Mennyire törik a haj?2022. ápr. 6. 23:40
1/7 anonim válasza:
Soha. Miért akarnám lelapítani a hajam? Miért akarja bárki?
2/7 anonim válasza:
Nem vasalom, maradok oroszlán tisztelettel.
Nem is törik, egyértelműen.
3/7 anonim válasza:
Mostmár ha nem kell mennem fontosabb helyre akkor csak 2 naponta, régebben minden házból kilépés előtt.
Kb a felső 2cm nem törött, de még így is jobb, mint az eredeti össze-vissza félig göndör-félig hullámos semerre sem álló tragédia amivel meg vagyok áldva
4/7 anonim válasza:
Nem szoktam. Nagyon roncsolja a hajat, és bár simább lesz tőle, kevesebbnek is tűnik.
5/7 anonim válasza:
Régebben szinte minden nap, de az utóbbi 2 évben gyakorlatilag leszoktam róla. Nagyon max alkalommal megyek át a hajamon vasaloval.
6/7 anonim válasza:
Soha. Régebben naponta vasaltam, fel is tört az egész, szörnyű volt. Soha többet.
7/7 anonim válasza:
Csak hajmosás után 1x , 4 naponta mosok hajat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!