Milyen gyakran vasaltok hajat?
1.Milyen gyakran?
2.Milyen állapotban van a hajatok(töredezés stb.)
3.Milyen hajvasalód van?
4.Használsz-e valamilyen hővédőt? Ha igen milyet? Hatásos?
van hogy mindennap vasalom, de néha lusta vagyok és akkor kétnaponta.mostanában elkezdett töredezni a hajam, de inkább a festés miatt.a hajvasalom pedig remington.
őőő.. ja igen nem használok semmit csak kifésülő sprayt meg ilyen avonos hajolajat
Minden nap.
Hát lassan egy éve vasalom és hát egy kicsit töredezett meg azóta kicsit jobban is hullik a hajam.
Remington.
Hővédőt nem használok,de jövőhéten fogok venni syosst. Állítólag jó.
3 éve vasalom,kétnaponta kb.
Töredezik, de nem vészes...Remington hajvasalóm van, hővédőt használtam, nem tudom milyet, de szerintem nem használt semmit se...
Havi 2x-3x
Nem töredezik(decemberben voltam utoljára fodrásznál)
babyliss
Balea hővédőt használok, bevált
1. Már szinte soha, pár havonta, körkefével egyenesre szárítom, sokkal szebb az eredmény, nem az a lenyalt, lapos valami. Régen heti kétszer-háromszor vasaltam, hajmosások után.
2. Decemberben vágattam utoljára melegollóval egy szál törött hajszálam sincs.
3. 2 db van, mindkettő valamilyen Remington.
4. amikor vasaltam, kipróbáltam mindenfélét, egyiktől se tört kevésbé a hajam, szörnyű csúnya volt.
1 évig vasaltam minden nap.
mostmár csak ha nagyon rakoncátlan tincseim vannak :)
egyébként éjszakára befonom és tádááá aztán reggel összekötöm :)
Kicsit töredezik
Rowenta
Toni&guy hővédő illata eszméletlen
2-szer,3-szor havonta. A többi alkalommal göndörítem, de nem hővel.
Van benne egy két töredezett szál, de ezt inkább a hosszúságának tudom be, hátközépig ér.
Ga.ma hajvasalóm van
L'oreal rózsaszín flakonos hővédőjét használom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!