Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki állandoan nyomul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki állandoan nyomul a páromra. Folyamatosan féltékeny vagyok ez miatt. Hogyan tegyem ezt félre?

Figyelt kérdés

Párom egójának tetszik a dolog, de nem viszonozza, de az is zavar hogy ránéz lesi vagy szól hozzá.(szomszéd)

Szinte minden nap feszengek ez miatt a saját lakhelyemen ha nálam van a párom.

Ha más környezetben vagyunk akkor jol érzem magam ha nem les utcán épp nőt, de leginkább nálam vagyunk.

Napi szintű "terrort"élek meg így.

Mit csináljak?

2022. máj. 24. 18:06
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

29

Amiert engem zavar a szomszed, a barátom igy bizonyitana akar nekem. Mert már őt is kiidegeli a helyzet. Ezert szolt át neki, hogy le is pukizná.

Es barmikor be is szol neki ha kell.

Csak en meg azon vagyok hogy zero kommunikácio legyen. Ne "csipkelődjenek"

De megesik hogy a szomszed szol at amire gyakorta nem reagálunk.

De ugy az egész hogy állandoan a kapcsolatunkban van idegesítő, folyamatosan irritálo tenyező.

2022. máj. 24. 20:01
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
ilyen nincs, hogy kötelező a szomszéddal csevegni. miért látjátok egyáltalán? tegyetek fel valamit, ami takarja
2022. máj. 24. 21:21
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
te vagy a bolond rigolyás szomszéd, aki terrorizálja a lakóközösséget. Tele vagy paranoid gondolatokkal. Te olyan vagy, mint a vén bolond aki kikiabál az ablakon, ha a másik vágja a füvet, hogy csendesebben. Ha fát vág akkor is. :)
2022. máj. 24. 23:04
 34/38 anonim ***** válasza:
2022. máj. 24. 23:08
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

"Azert szolt át neki hogy le is pukizná hogy nyugudjak már meg."

"Szoval ezzel a nővel is szexelhetne és azzal is. De mivel az egyik neki szexre megvan ezert a másik ennel minimum többet kellene hogy fel tudjon mutatni. Mert szex az pipa."

Ez most mi? 😄 Tini parkapcsolat kategoria. Kamu a kerdes.

Egy ha valaki atszol az azt jelenti hogy ertelmesen beszelget az illetovel.

A masodik amit linkeltem csak en nem ertem hogy sajat magadat is ezek alapjan lyuknak tartod?

Szep kis kapcsolat. A pasidnak tok mindegy csak lyuk legyen de sajat magadrol is ez a velemenyed.

Ezek alapjan nem hiszem hogy a holgy ezt muveli. Sot azt gondolom hogy hozzatok se szol csak te ok nelkul vagy feltekeny es emiatt kisgyerek mod nem koszonsz neki. Mikozben meg lehet a madik ugy van hogy ha te nem koszonsz akkor o se plane ha joval idosebb mint te nehogy matlr o koszonjon elore. Mennyi eves is vagy? Na es a holgy?

A baratod csak azert szolt be hogy megnyugodj? Khm. Egyreszt ez nevetseges masreszt a baratod ha ilyet mondott tenyleg nem uriember es mindketten kisgyerekek vagytok. Szerintem az egeszet te talaltad ki mert valamiert radtelepedett ok nelkul az Othello-szindroma.

Nem mondtal semmi infot semmit. Csak ertelmetlen dolgokat. Szomoru hogy onertekelesi problemaid vannak es az is hogy ha csak egy lyuknak neznek teged is akkor igy megalazod magad egy latszat kapcsolatert.

Sajnallak teged hogy nem tudsz tisztan gondolkozni. Szerintem a nonek semmi koze ehhez csak te talalod ki rola ezeket. Kamu a kerdes.

2022. máj. 24. 23:09
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

* masik

* nehogy mar o koszonjon elore

2022. máj. 24. 23:10
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

4-es elképzelted a szituációt hogy a kislány odamegy Othello szindrómától fűtve letámadja a hölgyet, akinek semmi köze ehhez, mire a hölgy azt sem tudja mi baja es kamillázik rajta? Szerintem ez vagy egy Othello szindrómás kislány passziv agresszív gyk-n való dühöngése vagy egy pasi irja es kamu kérdés és nincs semmiféle szomszéd sem barátnő. Ezt abból gondolom hogy lyuknak gondolta magát.

Tuti biztos ha igaz is akkor a szomszéd éli az életét és nem is foglalkozik velük. Csak ő hiszi azt hogy őket lesi. Társasházban joga van mindenkinek kinéznie az ablakon vagy az erkélyen. Egyébként ez olyan, mintha kimenne az ember a kertbe sütkérezni.

Szerintem a kislány nagyon benéz valamit. A legnagyobb probléma, hogy azt hiszi körülöttük forog a világ miközben a másik csak a háza tulajdonából nézi a nyüzsgő várost és a tájat. Szerintem a megnyilvánulásai alapján hozzájuk se szól az erkélyről a hölgy. Max azt tudom elképzelni hogy fordítva van vagy nincs ilyen beszólás és csak ő találja ki.

Csak mellébeszélést olvastunk semmi konkrétumot, amit vegyitett egy öngyülölettel tarkított monológgal. Szomorú hogy a saját önértékelési problémád kivetíted köze nincs emberekre. Gondolom a kolleganőiről is így vélekedsz. Mit csinálnál ha női barátai lennének. A saját házad táján kéne körülnézned. Az meg hidd el senkit nem érdekel, hogy kiskirálylányt játszol. Mit fogsz szólni majd ahhoz, ha ott lakó nők fognak sportolni a lakóövezetbe. Akkor majd ezért írsz ki kérdést hogy a szomszéd hogy mer sportolni a saját lakhelyén a pasid szeme láttára? Hagy éljék már az emberek az életüket. Tudod az ilyen kényszerképzetes emberektől kéne megóvni az emberek azon részét, akikkel ezt művelik csak mert az illetőnek barátja van.

Az meg hogy nem köszön, mert te nem viszonoztad a köszönését, az nem a másiknak ciki és égő, hanem neked. Pláne akkor ha idősebb az illető.

Az esetek nagy többségében ezért nem köszönnek idősebbek előre mert nem fog egy tőle jóval fiatalabbnak előre köszönni. Az lehet hogy te fiatalabbnak nézed de mivel semmit nem irsz semmi értelmes infót így csak arra tudok gondolni hogy itt vezeted le a legszivesebben haját tépnéd ok nélkül érzésedet. És most csámcsoghatsz valamin ami dunszt nem az aminek hiszed szerintem. Ezek iratlan szabályok és etikettek hogy idősebb nem fog előre köszönni. Van egy olyan érzésem hogy nem azért nem köszön neked a hölgy, mert azt hiszed, hogy a hölgy nyomul a pasidra. Hanem azért, amit irtam. Sőt sanszos hogy kamillázik és nem érti hogy mi bajod.

A beszólogatások sem a hölgynek ciki, hanem neked, mert proli viselkedés, ha ez igaz. De se eleje se farka a vádjaidnak. Tuti biztos hogy ő vagy ők akik nagyon benézték és az égvilágon nem csinál semmit a hölgy csak éli az életét egy lakótelepen ahol nincs kert es kerités ahol nyugodtan kimerhet nézni az erkélyen vagy az ablakon anelkul hogy Othello szindrámás szomszédok mindenfele hülyeséget kitalálnának róla. Még szerencse hogy nem zaklatod ezzel a szar féltékenységi betegségeddel. Keress fel egy pszihológust csak egy segítő jó tanács.

2022. máj. 25. 09:47
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
* Othello-szindrómás
2022. máj. 25. 10:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!