Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki állandoan nyomul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki állandoan nyomul a páromra. Folyamatosan féltékeny vagyok ez miatt. Hogyan tegyem ezt félre?

Figyelt kérdés

Párom egójának tetszik a dolog, de nem viszonozza, de az is zavar hogy ránéz lesi vagy szól hozzá.(szomszéd)

Szinte minden nap feszengek ez miatt a saját lakhelyemen ha nálam van a párom.

Ha más környezetben vagyunk akkor jol érzem magam ha nem les utcán épp nőt, de leginkább nálam vagyunk.

Napi szintű "terrort"élek meg így.

Mit csináljak?

2022. máj. 24. 18:06
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

19 mert ki miert van a parjaval ugyan. Mindenkinek meg van rá az oka ki miert x et választja es nem y-t.

Es mi az hogy nem tudok kiállni.mit kéne nekem kiállnom.

Ignoraltam a szomszedot legszívesebben le is hánynám.toxik nekem ez az egész.

Barátom ugyanez, hogy már elege van hogy mindog rola megy a fáma, mert allandoan jelen van.

Fel vagyunk lélegezve mikor nincs otthon.

2022. máj. 24. 19:30
 22/38 A kérdező kommentje:
20 nem külsőre megy=nem felszines.
2022. máj. 24. 19:31
 23/38 A kérdező kommentje:
Azert szolt át neki hogy le is pukizná hogy nyugudjak már meg.
2022. máj. 24. 19:31
 24/38 anonim ***** válasza:
53%

Ignoráltad?

Magyarul írd le, hogy mit csináltál?

Behódoltál neki, a szomszéd ha ráugrana a pasidra és megerőszakolná, te akkor is "ignorálnád" gondolom.

Magyarul nyuszi vagy szembeszállni vele, és ezt az angol szlengel próbálod szépíteni, értem.

2022. máj. 24. 19:34
 25/38 anonim ***** válasza:
74%

Ostobaság lenne a csajjal foglalkoznod. Ahogy mondtad, csak örülne hogy féltékeny vagy rá, még fel is bátorodna.

A pasiddal kellene ezt lerendezned és nem szavakkal. Azt már párszor megbeszéltétek, nem történt semmi.

Ha ennyire tetszik neki a figyelme, húzza az agyát, flörtölget vele az erkélyen át, akkor lépj le. Ha nem mersz, miközben te mondtad hogy csak egy lyuknak néz a pasid, mindegy ki van mellette, akkor az már a te bajod.

Ilyen igénytelenséget érdemelsz, ha az igénytelenséget elfogadod szintnek.

2022. máj. 24. 19:44
 26/38 A kérdező kommentje:

Ha beszolnak epitkezesen a munkasok. Leallsz veluk vitatkozni?

Ugye nem.

Ez a szint az ami le lett jatszva. A szomszed kapasbol vágta. Te meg nem.

Nem azon a szinten vagyunk, hogy cicabunyo legyen egy pasi miatt.

Ez talán a te szinted.

2022. máj. 24. 19:44
 27/38 A kérdező kommentje:
Ugy értettem a lyuk lyuk hasonlatot, hogy nem ilyen alapon válogat a nők közt. Nem felszines.ennel neki tobbet kell tudni felmutatni.
2022. máj. 24. 19:50
 28/38 A kérdező kommentje:
"Lyuk" alapon csak neki más nem kell.
2022. máj. 24. 19:52
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

26-os Ezt tudja a pasid is? Mit csinál az erkélyen folyton, hogy a szomszéd vegzálni tudja?

Az nem az, hogy azt mondja, hogy szia, és hátat fordít!

2022. máj. 24. 19:53
 30/38 A kérdező kommentje:

Vagy próbalom szebben irni.

Szoval ezzel a nővel is szexelhetne és azzal is. De mivel az egyik neki szexre megvan ezert a másik ennel minimum többet kellene hogy fel tudjon mutatni. Mert szex az pipa.

2022. máj. 24. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!