Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki állandoan nyomul a páromra. Folyamatosan féltékeny vagyok ez miatt. Hogyan tegyem ezt félre?
Párom egójának tetszik a dolog, de nem viszonozza, de az is zavar hogy ránéz lesi vagy szól hozzá.(szomszéd)
Szinte minden nap feszengek ez miatt a saját lakhelyemen ha nálam van a párom.
Ha más környezetben vagyunk akkor jol érzem magam ha nem les utcán épp nőt, de leginkább nálam vagyunk.
Napi szintű "terrort"élek meg így.
Mit csináljak?
19 mert ki miert van a parjaval ugyan. Mindenkinek meg van rá az oka ki miert x et választja es nem y-t.
Es mi az hogy nem tudok kiállni.mit kéne nekem kiállnom.
Ignoraltam a szomszedot legszívesebben le is hánynám.toxik nekem ez az egész.
Barátom ugyanez, hogy már elege van hogy mindog rola megy a fáma, mert allandoan jelen van.
Fel vagyunk lélegezve mikor nincs otthon.
Ignoráltad?
Magyarul írd le, hogy mit csináltál?
Behódoltál neki, a szomszéd ha ráugrana a pasidra és megerőszakolná, te akkor is "ignorálnád" gondolom.
Magyarul nyuszi vagy szembeszállni vele, és ezt az angol szlengel próbálod szépíteni, értem.
Ostobaság lenne a csajjal foglalkoznod. Ahogy mondtad, csak örülne hogy féltékeny vagy rá, még fel is bátorodna.
A pasiddal kellene ezt lerendezned és nem szavakkal. Azt már párszor megbeszéltétek, nem történt semmi.
Ha ennyire tetszik neki a figyelme, húzza az agyát, flörtölget vele az erkélyen át, akkor lépj le. Ha nem mersz, miközben te mondtad hogy csak egy lyuknak néz a pasid, mindegy ki van mellette, akkor az már a te bajod.
Ilyen igénytelenséget érdemelsz, ha az igénytelenséget elfogadod szintnek.
Ha beszolnak epitkezesen a munkasok. Leallsz veluk vitatkozni?
Ugye nem.
Ez a szint az ami le lett jatszva. A szomszed kapasbol vágta. Te meg nem.
Nem azon a szinten vagyunk, hogy cicabunyo legyen egy pasi miatt.
Ez talán a te szinted.
26-os Ezt tudja a pasid is? Mit csinál az erkélyen folyton, hogy a szomszéd vegzálni tudja?
Az nem az, hogy azt mondja, hogy szia, és hátat fordít!
Vagy próbalom szebben irni.
Szoval ezzel a nővel is szexelhetne és azzal is. De mivel az egyik neki szexre megvan ezert a másik ennel minimum többet kellene hogy fel tudjon mutatni. Mert szex az pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!