Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki állandoan nyomul a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki állandoan nyomul a páromra. Folyamatosan féltékeny vagyok ez miatt. Hogyan tegyem ezt félre?

Figyelt kérdés

Párom egójának tetszik a dolog, de nem viszonozza, de az is zavar hogy ránéz lesi vagy szól hozzá.(szomszéd)

Szinte minden nap feszengek ez miatt a saját lakhelyemen ha nálam van a párom.

Ha más környezetben vagyunk akkor jol érzem magam ha nem les utcán épp nőt, de leginkább nálam vagyunk.

Napi szintű "terrort"élek meg így.

Mit csináljak?

2022. máj. 24. 18:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
Te mértnem beszélsz a csajjal nyuszika?
2022. máj. 24. 18:47
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

"De most ez is olyan ha neki állna nagy mellénnyel lerázni akkor mar van is téma köztuk es ezzel is csak közelebb kerülének egymáshoz ismerkedésben."

Ez nem igaz, 2 mondattal határozottan le lehetne állítani. Attól nem kerülnek közelebb egymáshoz, ha megmondja, hogy hagyja békén, ebből soha nem lesz semmi. Ha nem fogja fel a szomszéd, onnantól lehet ignorálni.

2022. máj. 24. 18:50
 13/38 A kérdező kommentje:

De ennek csak örülne hogy rola megy a téma, rá vagyok feltekeny, stb

11. Tőlem vette mar a lapot anelkul is hogy beszélgetnénk. Mert elkezdett nekem beszólni, de süket fülekre talált, azota nem szól be hogy nem szóltam vissza. Es azota nem köszönök neki, ezt a lapot is vette mert ő sem.

Azaz koztem es a szomszed között màr le van "játszva".kikerüljük egymást, utcán levegőnek nezzük egymást.

2022. máj. 24. 19:00
 14/38 anonim ***** válasza:
66%

Huha, be is szólogat neked te meg vissza se mersz szólni?

Ez igen.

Lejátszva majd akkor lesz köztetek ha leszáll a pasidról.

De ha továbbra is ilyen szende szűzike leszel, nem sokáig lesz pasid. És ez nem a pasi hibája lesz, hogy nem tudsz kiállni magadért...

2022. máj. 24. 19:12
 15/38 A kérdező kommentje:
Nem alacsonyodtam le.ő ertette is hogy ez neki égő es nem arrol van szo hogy nem merek visszaszolni hanem arrol hogy arra se méltatom hogy visszaszoljak. Ismer engem hogy nálam ez mi.
2022. máj. 24. 19:15
 16/38 A kérdező kommentje:

Most neki be is tesz ez hogy jatszom itt a "királylányt"

A pasimnál sincs esélye , en meg lenézem.

Ez irritálja. A nyomulás rivalizácio is egyben.

2022. máj. 24. 19:17
 17/38 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha van esze a pasidnak új csaja lesz, inkább egy belevaló fruska, mint egy nyámnyila "királylány".
2022. máj. 24. 19:22
 18/38 A kérdező kommentje:
Van esze a pasimnak hogy en kellek neki..
2022. máj. 24. 19:25
 19/38 anonim ***** válasza:
53%

Hát az érdekes, se magadért se a párodért nem tudsz kiállni.

Miért kellenél te neki?

2022. máj. 24. 19:27
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

8-as A párod nem felszínes, ha szerinte lyuk-lyuk mindegy? Ja de...

Nem kellene az erkélyen átszólogatnia neki, akkor a probléma megoldódna. Az egész úgy hangzik, mintha mindketten rajtad szórakoznának, élen a pároddal.

2022. máj. 24. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!