Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam ki, hogy vége?

Figyelt kérdés
A párommal sajnos nem halad sehova a kapcsolatunk. Évek óta egy helyben toporgunk, nagyon különbözőek vagyunk és máshogy gondolkodunk. Úgy érzem nem tudok mellette fejlődni és nem működik a kommunikáció sem köztünk. Gyakorlatilag minden komolyabb érzésben, gondolatban egyedül vagyok mert vagy nincs róla véleménye vagy negatív. Ha kettőnk között probléma van is homokba dugja a fejét, nem beszéljük meg. Ha mégis felhozom akkor veszekszik, támad aztán tereli a témát. Mégis nagyon szeretem mert ezer jó tulajdonsága van és ha nincs gond köztünk akkor nagyon odaadó, kedves es szeretnivaló férfi. (Nem szeretném negatívan beállítani mert nagyon jó pár is tud lenni) Ha rágondolok, hogy elveszítem görcsbe rándul a gyomrom. Mégis úgy érzem sokszor, hogy csak az időnket vesztegetjük, mert sok mindenben nem értjük meg egymást. Két tűz között vagyok, hiszen tudom, hogy nem megfelelő a kapcsolat mégis szerelmes vagyok belé. Sokat őrlődöm emiatt. Szerintetek mikor jön el az a pont amikor az ember döntést tud hozni?

2022. máj. 24. 07:36
1 2
 11/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Alsó ajkadat a felső fogaidhoz illesztve formálsz egy V hangzó, aztán hozzáteszed gyorsan, hogy ÉGE.
2022. máj. 25. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!