Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Durva, ha a barátomnak azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Durva, ha a barátomnak azt mondtam hívásban, hogy te k…a?

Figyelt kérdés

Hívásban hirtelen, mert sokat járt a szája ezt mondtam neki… nem tudom, hogyan jött nem akartam. Ő eléggé megsértődött rám, azt mondta az anyámmal beszéljek így, undorító alpári paraszt vagyok, felejtsem el. Mondtam neki, hogy bocsi, nem akartam azt mondta erre, hogy ez egyáltalán nem tűnt őszintének. Hiába hívogattam nem akarta felvenni a telefont. Írtam neki, hogy “bocs” és ő erre azt írta hogy “milyen bocs? Mondjad anyádnak, hogy bocs. Beszéljek én is így veled?”

Nem akartam megbántani, de ő nagyon megsértődött rám 😞 20L, 29F

2022. máj. 23. 20:56
A kérdező szavazást indított:
Nem olyan durva, hogy ennyire megsértődjön
Igen, elég durva
30 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a durva, hogy neked ez az igazi stílusod, de visszafogod magad, hogy tetszél neki. Ilyen nem csúszik csak úgy ki.
2022. máj. 23. 21:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Te biztosan nagyon ismersz engem, hogy tudd mi a valódi stílusom 😅 2 éve együtt vagyunk, nem tudnám visszafogni ennyi időn keresztül 🤦🏻‍♀️😀
2022. máj. 23. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Azt mondtad neki, hogy kugya? 🤣

Amúgy viccnek tartom ilyesmin besértődni :D mi az asszonnyal rohadt szabadszájúak vagyunk, és csak röhögünk magunkon is néha. Például simán le f@sszopóz ha bunkó vagyok.. vagy "kuss mert szájbaváglak"🤣🤣 de ez csak 1 a millió közül, szerintem a létező összes inzultust használtuk már egymásra mégis jól megvagyunk. Én úgy gondolom, hogy ezek csak szavak,amik a pillanat hevében olykor kicsúsznak, rettentően gyerekes dolog ezen beverni a hisztit

2022. máj. 23. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
29%
Volt mar no, akit nem hivtam tobb randira, mert kegyetlenul rondan beszelt. Pedig irasban meg telefonban megvolt az osszhang. Amugy eloben is. En sem vagyok alszent, de mindennek van hatara. Ha 2 ev alatt ez nem volt gond, akkor ott mas miatt volt szakitas.
2022. máj. 23. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Nagyon gáz, ezt ne használd!
2022. máj. 23. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Jól reagált, kár, hogy valószínűleg nem tartja majd hozzá magát.
2022. máj. 23. 21:31
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Nem olyan durva. Mi mondtunk ettől cifrábbakat is, ha összekapunk valamin. Tudni kell kezelni ezt.
2022. máj. 23. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem baromira túlreagálja. Basszus ne már, ne legyünk álszentek, néha mindenkinek kicsúszik ilyen a száján. Még ha vita hevében vágtad volna hozzá ezt, még megérteném a sértődést, de így csak felesleges dráma.
2022. máj. 23. 23:16
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Soha nem beszéltem ilyen undorítóan a párommal, nameg én sem tűném el. Én sosem értettem, hogy lehet azt normálisnak tekinteni, hogy üvöltözve, csapkodva veszekednek egymással emberek, akik elvileg szeretik egymást. Egyáltalán nem reagálja túl.
2022. máj. 23. 23:40
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Lekurváztad a pasidat? 😀
2022. máj. 24. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!