Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párkapcsolatom minden időmet felemészti mit csináljak?
Figyelt kérdés
Fél éve járok egy lánnyal de amióta együtt vagyunk annyi időt fordítok rá hogy másra nagyon nincs is időm nem haladok sehová azóta az életben, van erre megoldás szerintetek ha meg nem törődök vele akkor meg megy a hiszti hogy már nem érdeklem biztos2022. máj. 23. 17:07
11/12 anonim válasza:
"Drágám, most elmegyek edzeni // leülök tanulni egy kicsit. Utána nézünk valami jó filmet."
Ha nem visszamaradott a csajod, akkor felfogja.
12/12 anonim válasza:
Ismerős a szitu. Ugyanilyen voltam mint te. Meg kell értened hogy mindenkinek szüksége van saját időre , amikor csak maga lehet. Nincs ezzel semmi gond. Az exem ugyanilyen volt. Mondtam neki hogy én most ezt csinálom pont. Hisztizett is , szóval ez nem oké ilyenkor. Ha nem képes támogatni az nem a te hibád. Neki is magára kellene találnia újra ennyi. Ha bízol a partneredben , akkor sose agyalsz azon hogy vajon most azért csinál x-y mert már nem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!