Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatom minden időmet felemészti mit csináljak?

Figyelt kérdés
Fél éve járok egy lánnyal de amióta együtt vagyunk annyi időt fordítok rá hogy másra nagyon nincs is időm nem haladok sehová azóta az életben, van erre megoldás szerintetek ha meg nem törődök vele akkor meg megy a hiszti hogy már nem érdeklem biztos
2022. máj. 23. 17:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%
Hagyd ott, egy csomó mkndenre nem jut idő így.
2022. máj. 23. 17:08
 2/12 anonim ***** válasza:
53%
Ha heti szinten nem fordíthatsz 6-8 órát csak magadra, és ezért hisztizik, különben folyton vele törődsz, akkor hagyd ott. Még ha semmi különösebb dolgod sincs is kell egy kis énidő néha, de ha nem tudsz haladni a dolgaiddal, és ebben ő nem támogató, akkor nem ő az, akivel összeillesz és boldogan élhetsz.
2022. máj. 23. 17:15
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem vele együtt haladsz az élet rögös útján? Szerintem neked nem való kapcsolat.
2022. máj. 23. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó lenne tudni hogy mi a gond pontosan. Mit jelent, hogy miatta nem halad az életed?
2022. máj. 23. 17:21
 5/12 anonim ***** válasza:
14%
Érzelmi zsarolást alkalmaz a csaj.
2022. máj. 23. 17:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell eldönteni, te érzed, hogy melyik a jobb élet neked.
2022. máj. 23. 17:32
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Ez semmi töki! Majd ha lesz 1-2 kölyök...na, akkor nem lesz időd. Meg lóvéd sem.
2022. máj. 23. 17:39
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Én ugyanígy voltam, halasztgathatod a dolgot, de csak rosszabb lesz.

Egyelőre a magad útját kell járnod, még nem vagy kész megállapodni.

Vagy ha kész is vagy, akkor nem vele.

2022. máj. 23. 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mérlegelj! Ha megéri, maradj, de ha nem, menj! Nekem nem érte meg, ezért mentem. Nem bántam meg.
2022. máj. 23. 19:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem munkába nincs időm fejlődni tanulni, hanyagolom a edzéseket is pedig előtte rendszeresen kondiztam minden vágyam az volt találjak valakit aki megért de így nem a legjobb most valamin változtatni kell úgy érzem ha próbalom ezt a témát felhozni mint ha a falnak beszélnék olyan
2022. máj. 23. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!