Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Today.tomorrow. kérdése:
Mit tegyek, ha friss kapcsolatban kevés a szex?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolatban vagyok párommal (kb 4 hónapja) viszont a szexuális életünk olyan, akár egy nyugdíjas házaspáré. Nekem sokkal több igényem lenne a fizikai intimitásra, de ő férfi létére sokszor olyan mint egy fadarab. Amikor szexelünk, akkor is elég nehezen jön izgalomba, és ez nagyon aláássa a nőiességem. Ő próbál "kézzel-lábbal" a kedvemben járni-ezt nagyon értékelem- de ezt is csak ritkán.Összesen kb 3x voltunk együtt mióta járunk. Fontos részlet, hogy nagy nyomás nehezedik rá, vezető pozícióban dolgozik egy rossz helyzetben lévő cégnél, és az emberei is sorra mondanak fel. Mivel nagyon az elején vagyunk, nem tudom, hogy ezt a jelenséget a stressz okozza vagy csak ekkora az igényszintje. Abban szeretnék tanácsot kérni, hogy nem tudom, hogy hogyan lehetne ezt úgy kommunikálni, hogy ne éreztessem, hogy mint férfi kevés számomra. Sajnos emiatt nem érzem nőnek magam, és úgy érzem kezdődő depresszió/levertség kezd úrrá lenni rajtam.Pl. néha esténként sírok, és többször is a pohár után nyúltam, kedvetlen vagyok, ha egy filmben látok egy erotikus jelenetet szintén bőgök, mert már nem tudom milyen érzés amikor kívánnak.Magyarul kezdek b@asztlan pitsa lenni :( Megcsalásra nem gondolok részéről, mert már felismerném a jeleket (sajnos). Ti voltatok már ilyen helyzetben? Ő 37 éves én pedig 32
4 hónap az még semmi, még most kezd beindulni a kapcsolat. Lehet a stressztől is, de a stresszt le lehet vezetni szexel is.
Te szoktál kezdeményezni, vagy azt várod, hogy mindig ő tegye meg? Ne várj a szexre, hanem támadd le te! Lehet, hogy a stresszes munkanap után nincs már kedve ahhoz, hogy továbbra is ő irányítson. Vagy mindenáron meg akar neked felelni és a fáradtság miatt nem érzi úgy, hogy tökéletes lenne.
Azon kívül finoman fel lehet hozni, hogy pl "nyugodtan támadj le gyakrabban". Sőt, néha egy kéjes suttogás, hogy "kívánlak" bőven elég.
2022. máj. 24. 12:53
13/20 A kérdező kommentje:
Persze, sokszor nem bírok magammal és kezdeményezek, és úgy viselkedik kb mint egy darab fa :(( Lelki oka is biztos van, mert sokszor fogalmaz úgy hogy "le vagyok jőve az életről". A stressz+levertség kombóra tudok gondolni, és nem akarom őt veszni hagyni, mert nagyon értékes embernek tartom! Viszont az én mentális egészségem is kezd rámenni, hogy nem nyúl hozzám.
A kérdésem lényege az lenne, hogy hogyan kommunikáljam úgy, hogy ne gázoljak a lelkivilágába.
2022. máj. 25. 12:35
14/20 anonim válasza:
Egyenesen. Inkább azt mondd, hogy belőled milyen érzést vált ki, amit csinál és ne azt, hogy ő így vagy úgy viselkedik. Asszertiv kommunikáció. Viszont az a kérdés hogy ez időszakos dolog lesz nála vagy elhúzódó ? Mert ez utóbbi esetben én nem erőltetnem a kapcsolatot.
2022. máj. 25. 13:13
15/20 anonim válasza:
A férfiak ilyenkor azt szokták kapni hogy kössenek csomó a phaszukra.
2022. máj. 25. 14:11
16/20 anonim válasza:
Környezetemben volt ilyen, mást is dugott
2022. júl. 2. 07:10
17/20 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, kiderült h az előző párjával még kapcsolatban voltak, megkapta onnan a sexet. Aztán amikor szétmentek sűrűsödött velem is. Most utólag tudtam meg h ketten voltunk akkor neki
2022. júl. 2. 07:11
18/20 anonim válasza:
Volt oárom ugyanezt csinálta, volt mellettem egy másik kapcsija és még Qzott is
2022. júl. 2. 07:11
19/20 anonim válasza:
Én is azt hittem h felismerem a megcsalás jeleit. De az a disznó olyan jól tudta tiktolni h csak fél évre rá tudtam meg, láttam a telefonjában egy üzenetet....
2022. júl. 2. 07:13
20/20 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben voltam én is, ugyanúgy egy vezetővel. Kiderült h velem csalta a párját. Majd szétmentek és arra várt h terhes e a párja, de elment a pici. Aztán velem maradt, fellendült a sexuális életünk is. Akkor nemtudtam az egészről, nem rég tudtam meg. Mivel hazudott, az ilyen nem változik, kidobtam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!