Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőmnek más fiú tetcik
Figyelt kérdés
mondta barátnőm h neki nem nagyon tetcek,inkább csak szeret!egy másik fiú tetcik neki,de azt mondta hogy azt a másik fiút nem szereti,csak tetcik neki. kérdeztem mit csinál,azt mondta nézi a szőke herceget.azt a másik fiút. ez engem nagyon zavar2013. márc. 7. 08:37
2/15 anonim válasza:
Én dobnám az ilyen kislányt a kukába... van barátja és nézi a " szőke herceget"... és ez szeret ?
teccikérteni
3/15 anonim válasza:
Dobd ki! Egyébként "tetszik"...így írjuk.
4/15 fospuska válasza:
keress egy olyan csajt magadnak,aki mellet sas is lehetsz,nem csak veréb.
5/15 anonim válasza:
Nekem tetszenek ezek a válaszok, nyugodtan megfogadhatod őket. Különösen az, ami a teccikre vonatkozik.
Engem is nagyon zavar, már mind a teccik!
6/15 anonim válasza:
én a helyedben először is bekoorvaanyáznék :) és aztán elmennék inni, és szólnék a csajnak, hogy szórakozzon magával, velem ne, ellenkező esetben embertelen k1-es Bojansky térdessel repülök az arcába, kettőször. :D
7/15 anonim válasza:
én is azt mondom hogy az ilyen lány az leves. Hidd el, tapasztalat. Ha izgatja a fantáziáját egy másik csávó, akkor ott már régen rossz valami köztetek. Addig nem fog nyugodni amíg legalább meg nem ismeri.. stb. Voltam ilyen helyzetbe, az elején adtam a laza nem féltékeny srácot, aztán elkezdett vele beszélgetni fészen, utána már kétségbeesésemben próbáltam tiltani, de mindig kiderült hogy sikertelenül, nagyon szar hónapokat éltem át így. Addig rakd ki a csajt amíg nem késő, mert ha nem teszed iszonyatosan ramaty idők várnak rád.
9/15 anonim válasza:
Dobjad. Hülye liba. Nekem ez már az érzelmi megcsalás kategóriába tartozna... Ha más tetszik neki, mehet a p*csába.
10/15 anonim válasza:
ez a kábítás szöveg, mond neki, tényleg ne hagyd magad f@sznak nézni, csak keményen és következetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!