Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a barátnőm havi 1, max 2 szexet akar?
Szóval a barátnőmmel lassan 2 éve vagyunk együtt, eleinte jó volt minden, a szex is, viszont az utóbbi időben ez megváltozott. Kb olyan 4-5 hónapja kezdődött hogy a 3-4 naponta szex helyett lett heti 1, utánna 2 hetente 1, most pedig már kb havi 1 alkalom. Pedig együtt élünk és amúgy a kapcsolatunk viszonylag jól működik, tehat egész jól érzi magát ő is velem és én is vele. Mégsem akar szexelni, az tuti hogy nincs más neki, ha meg rákérdezek akkor olyanokat mondd hogy fáradt vagy hogy fájni szokott neki (pedig nagyon vigyázok és mindig próbálom őt is felizgatni) a gumi is kidörzsöli, gumi nélkül pedig nemszeretné. Ő 20/l én 23/f.
Szerintetek miért lehet ez? Mi lehet a probléma? Erre rámehet a kapcsolat vagy lehet szexmentesen élni?
Köszönöm a válaszokat!
Én is így vagyok a barátnőmmel, csak mi 5 éve vagyunk együtt neki heti 1 szex elég, abból is csak azért van valami mert én kezdeményezek.
Oda teszem magam pedig, jól bánok vele, régebben nagyon kezdeményező volt, alig várta hogy ki vegye a f*szom és szopja, ma már oda jutottunk hogy ha csinálja is akkor alig várja hogy elmenjek. Szerintem ha nem javul a dolog és nem akarod elhagyni akkor keress mást mellette aki szívesen csinálja veled. Az is lehet hogy már nem kíván, ez kamu duma hogy fáj neki, dehogy fáj csak nem akar baszni. Szexmentesen meg éljen az aki már 80 éves ne 23 évesen akarj már szexmentesen élni azért mert ő nem akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!