Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most mire véljem?

Figyelt kérdés
A barátom egy ideje megváltozott velem. Kevesebbet beszélget, kevesebbszer keres. Egyik napról a másikra elzárkózott előlem. Kérdeztem mi a gondja, tudok-e valamiben segíteni? Azt mondta nem, nincs semmi baja, csak rossz a kedve. Ez ment kb 1 hétig. Kevesebbet beszélt velem, azt is kb a nullára redukálta. Finoman megkérdeztem, hogy szakítani akar-e? Erre semmit sem válaszolt! Mégegyszer megkérdeztem finoma ugyanezt. Semmi válasz. Én ekkor napokig nem kerestem, úgy voltam vele, ennek akkor vége van, csak nem mondja meg. Majd megkeresett, de arról amit kérdeztem tőle (hogy szakítani akar-e) továbbra sem beszélt, hanem elkezdett másról beszélni. Megelégeltem, és mondtam úgy látom hogy nagyon nem érdekli az, amit x napja kérdeztem tőle, tehát én az arról való hallgatását úgy veszem, hogy igen, szakítani akar, hiszen sok napig vártam a válaszára, de semmit nem kaptam erre vonatkoztatva. Miután közöltem vele, hogy én úgy veszem igen, szakítani akar, erre sem mondott semmit sem, hanem megint elkezdett másról beszélni. Valaki mondja meg nekem, hogy ez a viselkedés mégis mi?
2022. máj. 21. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Terel. Nem akarja kimondani, ezért inkább hallgat és azt várja hogy vedd a lapot, hogy dobott.
2022. máj. 21. 17:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem. Mármint azt igen, amit írtál, de miért nem mo dja ki hogy igen, jól gondolom? Mert nekem így olyan, mintha a levegőben lógnék.
2022. máj. 21. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok és mióta együtt?
2022. máj. 21. 17:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk tinik. 40 felett mindketten. 1.5 éve vagyunk együtt. De mit számít ez?
2022. máj. 21. 17:34
 5/8 anonim ***** válasza:

40 évesen 1,5 év kapcsolat után még nem éltek együtt?

Miért nem mész oda ahol lakik vagy a munkahelyére, ha hetek óta ignorál, hogy megkérdezd miért csinálja?

2022. máj. 21. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolnám, hogy azt akarja ezzel a viselkedéssel elérni, hogy én dobjam ki, mert ő ehhez túl gyáva és gerinctelen. Szerintem az, hogy nem szabadkozik, hogy szakitani akar, hogy "dehogy is, te nagyon fontos vagy nekem" vagy valami hasonló, egyértelmű, hogy xar van a palacsintában. Van valakije vagy egyszerűen unja a dolgot nem tudom. De mindenestere túl gyáva, hogy így hagy bizonytalanságban. Nem jó jel.

N 44

2022. máj. 21. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Nem akar írásban szakítani?

Mindenképp gáz a viselkedése.

2022. máj. 21. 18:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Ennyire inkorrekt még soha senki nem volt velem. Elég lett volna azt mondania hogy igen. Helyette nem válaszolt arra egyszer sem, és masról kezdett el beszélni. Nekem ez hogy is mondjam, hátbaszúrás érzés.
2022. máj. 21. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!