Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mire véljem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mire véljem, hogy az ex pasijával írogat?

Figyelt kérdés
A barátnőm akivel nemrég jöttünk össze nagyon sokszor az exéről beszél, néha írogat neki. Pl ilyeneket hogy nem megy e el vele sütizni vagy éppen vissza akarja sírni magát a pali. Úgy érzem, hogy ezzel behozott egy 3.at a kapcsolatunkba. Mintha mardosná valami a mellkasomat. Szívem szerint szakítanék vele ezmiatt, de szeretem. Megoldás?

2021. okt. 16. 02:24
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Valószínűleg még nem zárta le exét. Szakíts, vagy légy türelmes, döntsd el megéri az extra fáradtságot.
2021. okt. 16. 06:49
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Az ilyet úgy dobnám ki mint macskát sz.rni. nem értem miért nem lehet azután összejönni vkivel ha kiheverte az előzőt..

Ha nincs közös gyerek semmi keresnivalója az exnek köztetek.

2021. okt. 16. 07:13
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Elég megalázó ez a szitu. Elmondanám a nőnek, hogy válasszon vagy menjen. Nem muszáj tűrnöd, hogy bohócot csináljon belőled, méltatlan helyzetbe hozzon. Írom mindezt nőként.
2021. okt. 16. 10:10
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem lennék pótlék a helyedben.
2021. okt. 16. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Behozott egy harmadikat, ezt jól látod. De nem az ex a harmadik fel, hanem te. Ők nem zártak le a kapcsolatot kettejük között a szakítással, te bufelejto vagy. Én is voltam ilyen helyzetben, baromi rossz, minél előbb lépj ki belőle, ha nem akarod, hogy teljesen tönkre menjen az önbizalmad.

23 n

2021. dec. 30. 19:25
 6/10 MolotovPunk ***** válasza:
73%
Régen rossz az, ha egy nő az expasijával tartja úgy a kapcsolatot, akár neten, akár élőben, hogy van már új "pasija" pótlékja. Nem maradnék ilyen kapcsolatban semeddig sem.
2021. dec. 30. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Túl korai a ti kapcsolatotok.

Én nem vagyok ex gyűlölő, miért lennék?

Félévente, évente váltunk pár üzit, nem a közös múltról, nem szerelmi ügyekről.

Akivel van közös gyerekem,azzal valóbam örökre összeköt, most épp a válása miatt.

De ez más.

Neki te korántsem vagy az első, elmozdíthatatlan.

2021. dec. 31. 04:45
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Az első lépés: kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció. Közöld vele tényszerű módon a szituációt és hogy ez milyen érzést vált ki beloled. Javasolj egy megoldást! A kapcsolat elején érdemes tisztázni a határokat, kinek mi fér bele egy kapcsolatba.

Itt is nagyon szépen leírtad a szituációt, ezt őszintén megoszthatod vele. A nyílt, őszinte kommunikáció hozzátartozik egy jól működő kapcsolathoz.

2022. jan. 10. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Az én exem is csak "néha beszélt" a volt barátnőjével. Mint kiderült, ez a heti egyszer megk.rom szinonímája volt :D Hagyd ott minél előbb, nincs olyan, hogy valakibe szerelmes voltam és éveket lehúztunk együtt, aztán szakítás után kb. egyből tudok vele beszélni meg sütizni érzelmek nélkül.
2022. jan. 11. 10:50
 10/10 anonim válasza:
Én hasonló exezős kapcsolatban élek,menekülj ameddig tudsz.Probàlok én is csak egy bizonyos idő után rohadt nehéz .
2022. jan. 11. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!