Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy friss 9 hónapos kapcsolatban nincs egyensúlyban, az "egymástakarás"?
Egyik fél sokkal több "áldozatot"hoz a másikért, míg a másik fel, éli a normál életét , azon abszolút semmit sem változtatva, ahogy esik úgy puffan alapon.
Nem élünk együtt, heti 1-2x tudunk találkozni, munkánk miatt, és van pár km is köztünk, de utóbbinak nincs jelentősége.
Én annyira várom a találkozásokat, hogy aludni sem tudok, annyira készülök, előző este. Fözök, hangulatot teremtek, kiöltözök mindig, és néha annyit nem tesz meg ertem, hogy megborotválkozva jöjjön.
Megbeszéljük, hogy kora reggel 6-ra jön, hogy minél többet lehessünk együtt.Meg is ígér mindent, meg vannak bizonyítékok, hogy szeret, költ rám sokat, de nem gazdag.
Ami engem nagyon zavar, hogy nem lehet vele tervezni. Illetve vannak tervei velem,közös élet, gyerek, de erről konkrétan nem lehet beszélni, mert leállit. Tudni kell, nincs félretett pénze, ez zavarja nagyon, és erősen kötődik a szülői házhoz. Minden randinkon elkésik, de nem perceket, órákat késik es nevet rajta. Amikor azt ígéri reggel 7-re megpróbál ide érni hozzám, a legtöbb es legjobb esetben delutan 3 órára jó ha beesik. Jókedvűen es mintha ez fa@án rendben lenne. Nekem már akkor totál ki van az agyam, nincs kedvem semmihez.
Első randinkon 1,5 órát késett, soha nem várok senkire , de öt megvártam.Tudja, hogy nagyon szeretem és én is tudom, hogy vannak komolyabb érzései felém. Én nem akartam bele szeretni, de ö nála ez megtörtént , és akkor már az érzései vittek magával engem is. Nem tudom elhagyni, de már annyiszor szakítani akartam, de amikor meglátom, megszűnik a világ számunkra. Mondtam neki azokat amik engem zavarnak, de magasról leszarjak. Nem fog változtatni senkiért. Néha indulatos de nem ijesztően, csak szíven döf egyetlen szavával.Ilyenkor nem tudom , nem elsírni magam. Aztan jön , hogy bocs. De akkor már úgy felhúz, hogy szívesebben elküldeném.
Csak 35 év fölöttiek válaszait várom, mi is ez a korosztály vagyunk.
"a sok korábbi nemtúlokos hozzászólóval szembem nyilván nem adnám fel, "
Hát, ha te szereted azzal alázni magad, hogy rendszeresen órákat késik a partnered és ha ezt szóvá teszed, akkor magasról tesz rá, akkor hajrá, de bocs, ezt egészséges lelkivilágú nő nem tolerálja.
#11: 10-es voltam. Azért van némi minőség- és hangnembéli különbség a többi, meg az én hozzászólásom között. És nem a többi javára.
Egyrészt nem tudni miért késett az ember. Nem tudjuk miért ilyen a rutinja ennek a kapcslatnak, azt sem, hogy mennyiszer késett, DE nem is ez számít, mert a kérdező nem erre volt kíváncsi, hogy ki-mit tenne, ha Józsi késik (az késés nem válóok), hanem hogy ki-mit tenne, egy olyan kapcsolatban ahol a fickó jó szeretőnek, de szerető férj és közös gyerekeik apja jó eséllyel nem lesz belőle. Erre megint azt mondom, hogy MINDENT nem lehet. Vagy keres egy szorgalmas, rendes, de az ágyban nem túl kreatív embert, vagy lesz ez az Antonio Banderas 2.
Igen nö vagyok, ezt annak aki megkérdezte.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, még jöhetnek. Várom, ki mit gondol.
Eddig egyértelmű válaszok voltak, ugyanígy érzem én is.
12/12 -nek külön köszönöm.
Úgy gondolom, te több mindenre is ráláttál, mik miért történnek, és pont a tanácsaidból, gondolom azt, hogy tudod miért vagyok egy ilyen kapcsolatban.
A leglényegesebbre is rátapintottál, amit ugye nehéz csak úgy a szögröl leakasztani. Amúgy ez a kapcsolat egy laza flörtnek indult, ami számomra, nem azt hozta amit vártam, így abszolút nem érdekelt a pasi, nem is tetszett. Mivel heteken át keresett, udvarolt, adtam magunknak egy esélyt, jókat lehet vele beszélgetni "is".
Sosem tudnék együtt élni vele, de irtóra zavar, hogy ennyire sz@rba veszi a találkozásainkat. Amúgy egyértelmű volt számomra, hogy csak a munkájából adódó, rengeteg szabadidejében, van szüksége rám, unalma elűzéséhez "online".
Abszolút normális beszélgetések, és a napi dolgokról szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!