Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülinapra egy ilyen ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapra egy ilyen ajándék mit jelent?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi aki 270ezret keress, és mert technikusként dolgozik, és a csajnak akit állítása szerint szeret, a születésnapjára egy 1500ft-os bizsú nyakláncot vesz szerintetek mennyire komolyan szeretheti?

#születésnap#szeretet#ajándék#pasi#vélemény
2022. máj. 19. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
Igazad van, nyelvtankönyvet kellett volna ajándékozzon...
2022. máj. 20. 09:58
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Jesszusom... komolyan mondom a hideg kiráz tőletek, csajok. 270 ezret keres a párod, és gondolod, hogy nincs semmi más kiadása, csak a te ajándékozásod? Rezsit, albérletet, hitelt, kaját, ilyeneket nem fizet? Mert ha így nézed, rögtön nem olyan sok az a 270 ezer! És egyébként is, miért az ajándék árában nézed az értékét? Miért nem az számít, hogy gondolt rád, hogy figyelmes volt? Honnan tudod, hogy pontosan mennyibe került? Soha nem jutna eszembe haragudni a páromra, ha csak egy bizsuval lepne meg, mert tudom, hogy azt szeretettel, jó szándékkal vette. Voltunk már olyan anyagi helyzetben, hogy ennyit sem engedhetett volna meg magának, most akkor essek még én is neki, hogy miért nem vett nekem drága ajándékot? Eszem megáll... hagyd el szerencsétlen srácot, jobb lesz neki nélküled.
2022. máj. 20. 10:09
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es nagyon támadsz pedig írtam hogy én költöttem az ő szülinapjára normális ajándékot pedig nekem is vannak kiadásaim és sokkal kevesebből élek meg mint ő ezen kívül ha én anyagi szűkében néztem annyiba akkor szerintem korrekt ha az ember hasonlót el vár.
2022. máj. 20. 13:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán korrekt, ha hasonlót vársz el. Ezek szerint nem önzetlenül, szeretetből adtál neki nagyobb értékű ajándékot, hanem azért, mert viszonzást vártál. Nem ugyanaz a kettő.
2022. máj. 20. 13:54
 15/17 A kérdező kommentje:
De önzetlenül adtam de úgy korrekt ha azt viszonozzák és nem pedig egy bizsuval kiszurják az ember szemét te se örülnél ha te lennél a helyemben szerintem.
2022. máj. 20. 14:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, nem akarok ezen vitatkozni, csak a véleményemet írtam le, és bizony, én örülnék egy bizsunak is, de én ilyen vagyok. Nekem nem gond, nem érezném úgy, hogy kiszúrják a szememet ezzel... a mögötte lévő gesztust nézném, nem az értéket.
2022. máj. 20. 14:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a bizsu a gyerekek játékszere. Persze oké vannak szépek de ezek sajnos nem tartósak és nagyon hamar csúnya lesz elszínezi a bört is. Én nem szeretem sose hordtam ilyet. Én szeretek olvasni a barátom mostanában könyvet vesz persze nem olvas tartalmat félig meddig tudja milyet szeretek de sajnos nagyon válogatós vagyok még is megveszi. Elfogadom elolvasom nagy kinlódva mert ugye nem tetszik de megköszönöm és örülök neki. Ez van a férfiak már csak ilyenek nem mimdenki fordít nagy gondot az ajándékozásra. Vesznek valamit és le van tudva 😅
2022. máj. 20. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!