Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülinapra egy ilyen ajándék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülinapra egy ilyen ajándék mit jelent?

Figyelt kérdés
Ha egy pasi aki 270ezret keress, és mert technikusként dolgozik, és a csajnak akit állítása szerint szeret, a születésnapjára egy 1500ft-os bizsú nyakláncot vesz szerintetek mennyire komolyan szeretheti?

#születésnap#szeretet#ajándék#pasi#vélemény
2022. máj. 19. 14:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem az árától függ egy tárgynak az értéke...(mármint az "értéke") ,ha jól néz ki, még egy bizsu is mutathat jól és ha szeretettel adja, akkor még nagyobb is lehet az "értéke".
2022. máj. 19. 15:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy hogy mióta vannak kapcsolatban. Nem mindegy hogy két hete ismerik egymást vagy két éve. Ha nemrég ismerkedtek meg akkor érthető hogy nem mindjárt a legdrágább ékszert fogja neki megvenni. De tényleg az a lényeg hogy szeretettel adja.
2022. máj. 19. 15:07
 3/17 A kérdező kommentje:
Egy éve ismerjük egymást, és én az ő szülinapjára azért egy márkás felsőt vettem, emiatt sértödtem kicsit meg rá, mert ha én nem fillérkedtem akkor nem értem ő miért, pedig én nem keresek ennyit mint én havi 190ezerből élek.
2022. máj. 19. 15:09
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, gondok lesznek nálatok az anyagi megegyezésen. Ezt jó lenne előre tisztázni és előben BESZÉLGESSETEK EGYMÁSSAL.

Ne itt gyárts konteókat, hanem dumáljatok.

2022. máj. 19. 15:11
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

Ezt en is ki akartam mar irni

Exem is keresett majdnem netoo 300 at es kaptak egy bazári bizsu láncot tőle karácsonyra..

2022. máj. 19. 15:30
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

Folyt En arra jottem rá hogy csak smucig.a gyerekvállalásrol.is ugy beszelt ha en majd csak a gyest fogom tudni beletenni akkor ő is csak annyit fog a többi megy az anyjához meg maguknak gyűjt a saját gyereke meg élhet felőlel zsiroskenyéren is abban semmi rossz nincs szerinte nyelvoktatás stb meg minek.

Az ilyenek így szeretnek..

2022. máj. 19. 15:33
 7/17 anonim ***** válasza:
17%

* 5 -6. Vagyok

Jav Kaptam egy bizsu láncot karácsonyra tole

2022. máj. 19. 15:35
 8/17 anonim ***** válasza:
76%
A képemről lesülne a bőr ha bizsu ékszert kapnék/adnék. Mininum egy ezüzt szerintem nem annyira drága már 4 ezerből szépeket lehet venni. Tiniszerelemnél még elmenne de bakker ez nem hiszem hogy az.
2022. máj. 19. 17:36
 9/17 A kérdező kommentje:

Hát vannak smucig pasik, de lehet azért mert ha valaki ilyet add egy szülinapra ez is annak a jele hogy ennyit ér az érzelmei a másik iránt.

Mert ha komoly érzelmei lennének több pénzt szánt volna rá.

2022. máj. 19. 17:43
 10/17 anonim ***** válasza:
9# az ilyenek komoly erzelmekkel sem nyujtanak többet. Hiába a lepont. Kepesek igy házasodni es gyereket is vallalni hogy a saját gyereküktől is sajnálják.
2022. máj. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!