Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ő nem szerelmes belém, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ő nem szerelmes belém, és én sem belé, akkor?

Figyelt kérdés
Akkor mit sertődik meg valaki azon, ha én sem az belé. Mintha tőlem elvárná hogy én az legyek belé. Vagy nem is értem. Ti igen?
2022. máj. 18. 10:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
10, nem lenne egyszerűbb tőle megkérdezni? Hiába kérdezgeted itt az oldalon, hogy egy számunkra teljesen idegen embernek mi baja van veled!
2022. máj. 18. 11:45
 12/19 A kérdező kommentje:
Amióta megmondtam bennem sincs szerelem érzés azóta szóba sem áll velem. Nem is értem hiszen ő kezdte el mondani hogy ő nem szerelmes belém.
2022. máj. 18. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs lemaradtam.

Ha nem vagytok szerelmesek egymásba, akkor minek vagytok együtt?🤣

2022. máj. 18. 13:29
 14/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk én sosem tettem külömbséget hogy szerelem-e vagy sem, hanem szeretem-e a0 masikat vagy sem? A szerelem az amúgy sem tartható fent hosszú ideig, és emiatt akik elvarják az állandó szerelmet azok hatalmasakat esnek pofára. A mély szeretet tart össze hosszú távon két embert. Az tartós. A szerelem érzése meg elillan.
2022. máj. 18. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

#14! Köszönjük a tájékoztatást, de nem minket kell meggyőznöd. Ha mindkettőtöknek jó így, örüljetek és szeressenek egymást, ahogy akarjátok. Ha egyikőtöknek nem, akkor még szakítsatok. Ilyen egyszerű.

Én például igénylem a szerelmet és nem tartom pofára esésnek, ha később szeretetté alakul, de az elején legyen. Ha az elején sincs, akkor nem maradok vele. Nem értem azokat, akiknek nem kell, de nem is osztom ki, hogy márpedig csak ez a jó. Magánügy.

2022. máj. 18. 13:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki hogy van vele, de nálam pl sosem volt az, hogy azon agyaljak: szerelmes vagyok-e vagy sem, hanem szeretem a masikat vagy sem? Nem kategórizáltam sosem. Szeretek és kész.
2022. máj. 18. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
40%

Valószínűleg sose voltál szerelmes. Azt észrevetted volna agyalás nélkül is.

2022. máj. 18. 14:08
 18/19 A kérdező kommentje:
Arról van szó, hogy nem kategóriákban gondolkodom a szeretetről. Nincs az hogy kicsit szeretek, nagyon szeretek stb. Szeretek és kesz. Az érzés megvan-e vagy sincs.
2022. máj. 18. 14:09
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi szerelem megmarad. Az igazi szerelem az, amikor a párod a legjobb barátod és az a férfi/no, akit mindennel jobban kivansz.

A heves lobogó “szerelem” az instabil kapcsolatok jellemzője, ahol érzelmileg nincs biztonságban az ember. Ez utóbbi valóban elmúlik, de az igazi szerelem, amit először irtam le, az fennmarad, amíg tesznek érte.

2022. máj. 18. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!