Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha ő nem szerelmes belém, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ő nem szerelmes belém, és én sem belé, akkor?

Figyelt kérdés
Akkor mit sertődik meg valaki azon, ha én sem az belé. Mintha tőlem elvárná hogy én az legyek belé. Vagy nem is értem. Ti igen?
2022. máj. 18. 10:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

... akkor nincs miről beszélni.

De mintha itt nem lenne olyan " tiszta" a helyzet ...🤔

2022. máj. 18. 11:01
 2/19 A kérdező kommentje:
Olyan, mintha a másik megsértődne arra, ami benne nincs meg, és bennem sincs. De mintha zokon venné hogy bennem nincs meg.
2022. máj. 18. 11:04
 3/19 A kérdező kommentje:
Bennem mély szeretet van, amit én mindig is fontosabbnak tartottam a szerelemnél.
2022. máj. 18. 11:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha zokon veszi, hogy nincs érzelem, akkor részéről valószínűleg van, csak az esetleges csalódás miatt nem akarja/akarta kimondani/kimutatni. És ezek szerint okkal félt.
2022. máj. 18. 11:07
 5/19 A kérdező kommentje:
Nem ertem a logikát. Ha ő mondta hogy nincs benne szerelem erzés, és ő állítasa szerint már nem is tudna szerelmes lenni senkibe sem, és bennem sincs szerelem érzés, viszont annál hosszú távon sokkal fontosabb, összetartóbb mély szeretet, akkor ezzel a másiknak mi a gondja? Amikor ő kijelenti hogy szerelmes senkibe nem tudna lenni? Nem értem.
2022. máj. 18. 11:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemben sosem lesz logika.
2022. máj. 18. 11:21
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

Lehet hogy senki nem szerelmes a másikba, viszont azt az érzést vagy az ahhoz kapcsolódó jeleket szeretné benned viszontlátni. Lehet hogy van benned egy mély szeretet, de ezt nem tudod a másik felé úgy közvetíteni, hogy ő is úgy érezze hogy "eléggé" szeretve van. Ő a "szerelmi lángolást" várja tőled, amit nem kap meg, és ezért úgy érezheti hogy nincs "jól szeretve". Persze ezt te is várhatnád tőle, de te lehet hogy nem ilyen beállítottságú vagy. Az is lehet hogy ő szerelmes beléd, te meg nem, csak nem akarja elmondani, mert fél a csalódástól. A részletek ismerete nélkül csak találgatni lehet.

2022. máj. 18. 11:24
 8/19 A kérdező kommentje:

7es én mondtam neki szeretem, ő

erre nem is reagál. Akkor min is sértődik be?

2022. máj. 18. 11:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

#8: Ti tinik vagytok?

A szeretetet amit érzel a másik iránt azt vagy át tudod adni a másik felé vagy nem. Ha ő nem érzi szeretve magát akkor nem elég hogy mondogatod neki. A szeretetet amúgy sem lehet patikamérlegen kimérni. Fiatalabb korban még fontos, hogy szerelmes legyen egymásba két ember. Idősebb párok már inkább a szeretetre és megértésre helyezik a hangsúlyt.

Ha ennyire bizonygatnotok kell egymásnak hogy mit éreztek (mert közvetíteni nem tudjátok egymás felé), akkor miért erőlködtök egymással?

Lehet hogy mindketten találnátok más partnert akivel nagy lenne a szerelem, ami idővel szeretetté válna.

2022. máj. 18. 11:38
 10/19 A kérdező kommentje:
Dehogynem adom át neki! Ellenkezőleg: ő hanyagol engem. Tehat mi a baja?
2022. máj. 18. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!