Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi idő után normális az, hogy lefeküdjek a barátommal? És milyen az első?
Nincs olyan,hogy mennmi idő után normális! Csak ma divat minél előbb összefeküdni.
Ismerjétek meg jól egymást,ez hónapokba telik, és csak akkor feküdj le vele,ha erre már teljesen felkészültél. Ha a srác nem tuja vagy akarja kivárni,amíg te sem tartod korainak, akkor jobb,ha elválnak az útjaitok.
A komoly kapcsolat nem csupán a szexről szól!
27/F
Ha attól félsz, hogy korai, akkor az is!
Várd meg a 18-at! Fiú vagyok, és ezt mondom, tehát hidd csak el! Még ha úgy érzed is, hogy ő Mr. Tökéletesség, szinte biztos (99,9%) hogy nem az! Fogd fel, hogy még nem vagy érett érzelmileg - tehát tévedhetsz, nem biztos, hogy jó döntés lenne. Később megbánhatod.
Márpedig ez nagyon fontos dolog neked (az első) tehát ne kapkodd el, hosszú még az élet. Gondolj a jövőre is, használd a józan eszed - azért van.
Én fél évet vártam, és 18 éves voltam.
Tesóm 19 éves, és a barátja már 1év 3 hónapja vár rá :D
Ahogy érzed:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!