Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet úgy párkapcsolat, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet úgy párkapcsolat, ha a vega/vegán fél megpróbálja a húsevésben korlátozni "mindenevő" párját?

Figyelt kérdés
Arra gondolok itt, hogy a vega fél azt mondja, hogy a másik heti max 2 alkalommal egyen húst, mert nem bírja a sült húsnak a szagát, nem szereti, ha hús van a hűtőben, ráadásul zavarja, hogy nem ugyanaz a reggel, ebéd, és vacsora, DE hajlandó kompromisszumként arra, hogy heti 1-2-szer beleférjen.
2022. máj. 17. 12:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok

Annyi hogy én mondjuk nem vagyok hajlandó húsos kaját készíteni, nálam ez nem feltétlenül a vegaságból ered, már előtte sok évig vígan ettem úgy a húst hogy nem voltam hajlandó elkészíteni, hozzányúlni nyersen.

Ez nem probléma nálunk.

De azt nem fogom megszabni hogy a párom milyen kaját készíthet, rendelhet, vehet magának. Én is utálnám ha bárki ezt tenné velem, hát én se csinálom.

2022. máj. 17. 13:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Mindenkinek a magánügye, hogy mit eszik. Ha ezt a vega/vegán nem képes tiszteletben tartani, akkor vegyen inkább egy nyulat. Egy párkapcsolatban nem lehet így diriálni a másiknak.
2022. máj. 17. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Úgy b*sznám ki, mint macskát szarni
2022. máj. 17. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

Vegam vagyok, en sem tiltanam mrg senkinek. Bar volt olyan parom, aki bar husevo volt olykor 1-1 hetig sem evett hust mellettem, mert bar lett volna ra lehetosege, hogy csinaljon, sosem tette, mert jo volt neki a nem husos kaja is. De vannak a hust hussal tipusu ferfiak is, veluk ezt nem lehet eljatszani.

Bar kerdes ugye az is, hogy mennyire jon ki egy vega/vegan es egy hust hussal evo ember. Es itt nem arrol van szo, hogy ki mit eszik, hanem a mogotte allo gondolkodasrol. Szerintem egyszerubb, ha olyan part keresel, aki hasonloan gondolkozik, mint te. Pl. Ugyanugy nem jo valasztas egy vallasos es egy ateista, egy baloldalhoz es egy jobboldalhoz huzo ember, vagy egy homofob es egy lmbtq friendly, mert eppen az ellentetet gondoljak az eletrol.

2022. máj. 17. 14:00
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Röviden, tömören: én szintén vega vagyok, de sosem szabnám meg, hogy mit egyen a másik. Maximum olyan kérésem lenne, hogy ha halat készül enni, azt ne a közelemben tegye, mert rosszul vagyok a szagától is.
2022. máj. 17. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ilyen esetben az illetővel maximum 1 randink lenne aztán pápá
2022. máj. 17. 14:17
 17/20 anonim ***** válasza:
30%
Eleve nem kezdenèk vegával/vegánnal. N
2022. máj. 17. 14:59
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Repülne azonnal a pasi.
2022. máj. 17. 15:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem, hagyni kell a másikat élni hagyni.
2022. máj. 17. 19:45
 20/20 anonim ***** válasza:
88%

"DE hajlandó kompromisszumként arra,"

Jó vicc! Én meg hajlandó vagyok heti 1-2 kompromisszumra, amikor nem eszem húst.

2022. máj. 17. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!