Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek a jele ez, tiszteletlenségen kívül?
A barátom a jelenlétemben folyton más nöket zavaróan bámul, hosszasan.
Szóltam neki, hogy zavar, de úgy látom nem tudja magát kontrollálni. Akaratán kívül esik ez . A nök is észreveszik, hogy bamulja öket es azt is hogy velem van. Arról van szó, hogy nem vagyok vonzó a számára szexualisan eléggé?
5-ös vagyok.
Igen, ezt jelezd neki, hogy mondjuk ne így tegye, mert ez bunkóság. Ha engem így megbámul valaki, akkor nem az jut az eszembe, hogy fu de tetszek neki, hanem, hogy egy pszichopata őrült. Azért, ha valaki bámul meredten téged perceken keresztül az rohadtul creepy és nyomasztó.
Szornyu meg olvasni is!
Apam is ezt csinalja a mai napig! Hazassaga alatt is ezt csinalta! Es allandoan no ugyei voltak ! A mai napig egy szornyeteg , akinek semmi mas nem fontos , csak az , hogy bevagodjon ezek el a noknel! Elszokott a gyereke felesege mellol karacsony este. Semmit nem lehetett rabizni , meg a gy bevasarlast , szamla befizetest sem . Teljesen megbizhatatlan volt . Mint egy idiota kamaszfiu .
Szeretnelek figyelmeztetni , hogy ezek az osztonlenyek sosem valtoznak! Es ossze vissza fog csalni akivel csak tud !! Allandoan miatta fogsz szegyenkezni ! Szerintem dobd ki az allatkat! Es add mwg magadnak a lehetoseget arra , hogy egy megbizhato szereto tarsra lelj!
12# vagyok
Es meg csak annyit , hogy a " huseget fogadtam nem vaksagot " es a " a ferfiak ilyenek " .. a valasz minden kilengesre!
5-ös vagyok.
Szerintem ez baromság. Mindenki megnéz mindenkit, még egy jól működő kapcsolatban /házasságban is, hogyha hosszabb távú a dolog. Én is megnézem a férfiakat, elkönyvelem magamba, hogy helyes, aztán annyi. Nincs olyan férfi, aki ne nézne meg más nőt. Ezt lehet diszkréten meg bunkón is tenni. Ha te nem veszed észre a párodon, akkor valószínűleg ő diszkréten csinálja. A nő is megnézi a nőt egyébként. Ne legyünk szentek. Nézni nyugodtan nézze meg, de ezzel ne alázza meg a másikat, ha ott van mellette. Én lazán kezelem ezt, mert szeme attól még van, látja és biztos van olyan ami tetszik is neki. Mi ezt pl. megbeszéljük. Odasúgja, hogy nézzem meg a csaj fenekét, melleit stb. és utána ennyi. Ettől még nem fog megcsalni. Ha emiatt csal meg akkor ott a dolgok régen rosszra fordultak köztünk. Aki ennyire rövid pórázon tartja a másikat és azt is megszabja neki mit nézhet a szemeivel, szerintem ott van baj a paradicsomban vagy lesz nemsokára. Én alapvetően is lazább ember vagyok, nem az a merev, csak engem isteníthet és más nőre rá sem nézhet egész életében. Ilyet nem is lehet kérni a másiktól szerintem.
"Ettől még engem vett el, velem van, engem szeret."
Ezen akkorát nevettem!
A buta, ronda nők , akiknek semmi esélye nem lenne másnál , azok szokták ezzel nyugtatni magukat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!