Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minek a jele ez, tiszteletlens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek a jele ez, tiszteletlenségen kívül?

Figyelt kérdés

A barátom a jelenlétemben folyton más nöket zavaróan bámul, hosszasan.

Szóltam neki, hogy zavar, de úgy látom nem tudja magát kontrollálni. Akaratán kívül esik ez . A nök is észreveszik, hogy bamulja öket es azt is hogy velem van. Arról van szó, hogy nem vagyok vonzó a számára szexualisan eléggé?

2022. máj. 17. 08:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%

5-ös vagyok.

Igen, ezt jelezd neki, hogy mondjuk ne így tegye, mert ez bunkóság. Ha engem így megbámul valaki, akkor nem az jut az eszembe, hogy fu de tetszek neki, hanem, hogy egy pszichopata őrült. Azért, ha valaki bámul meredten téged perceken keresztül az rohadtul creepy és nyomasztó.

2022. máj. 17. 10:59
 12/22 anonim ***** válasza:
68%

Szornyu meg olvasni is!

Apam is ezt csinalja a mai napig! Hazassaga alatt is ezt csinalta! Es allandoan no ugyei voltak ! A mai napig egy szornyeteg , akinek semmi mas nem fontos , csak az , hogy bevagodjon ezek el a noknel! Elszokott a gyereke felesege mellol karacsony este. Semmit nem lehetett rabizni , meg a gy bevasarlast , szamla befizetest sem . Teljesen megbizhatatlan volt . Mint egy idiota kamaszfiu .

Szeretnelek figyelmeztetni , hogy ezek az osztonlenyek sosem valtoznak! Es ossze vissza fog csalni akivel csak tud !! Allandoan miatta fogsz szegyenkezni ! Szerintem dobd ki az allatkat! Es add mwg magadnak a lehetoseget arra , hogy egy megbizhato szereto tarsra lelj!

2022. máj. 17. 11:11
 13/22 anonim ***** válasza:
68%

12# vagyok

Es meg csak annyit , hogy a " huseget fogadtam nem vaksagot " es a " a ferfiak ilyenek " .. a valasz minden kilengesre!

2022. máj. 17. 11:13
 14/22 anonim ***** válasza:
54%
Igen, azok takaróznak mindig ezzel a baromsággal, akik még nem másztak le a fáról, és nulla empátia meg érzelmű intelligencia szorult beléjük. Nem tudom miért büszkeség ösztönvezérelt jószágnak lenni. Persze amikor valaki így hivatkozik rájuk, akkor még ők kérik ki maguknam
2022. máj. 17. 16:10
 15/22 anonim ***** válasza:
22%

5-ös vagyok.

Szerintem ez baromság. Mindenki megnéz mindenkit, még egy jól működő kapcsolatban /házasságban is, hogyha hosszabb távú a dolog. Én is megnézem a férfiakat, elkönyvelem magamba, hogy helyes, aztán annyi. Nincs olyan férfi, aki ne nézne meg más nőt. Ezt lehet diszkréten meg bunkón is tenni. Ha te nem veszed észre a párodon, akkor valószínűleg ő diszkréten csinálja. A nő is megnézi a nőt egyébként. Ne legyünk szentek. Nézni nyugodtan nézze meg, de ezzel ne alázza meg a másikat, ha ott van mellette. Én lazán kezelem ezt, mert szeme attól még van, látja és biztos van olyan ami tetszik is neki. Mi ezt pl. megbeszéljük. Odasúgja, hogy nézzem meg a csaj fenekét, melleit stb. és utána ennyi. Ettől még nem fog megcsalni. Ha emiatt csal meg akkor ott a dolgok régen rosszra fordultak köztünk. Aki ennyire rövid pórázon tartja a másikat és azt is megszabja neki mit nézhet a szemeivel, szerintem ott van baj a paradicsomban vagy lesz nemsokára. Én alapvetően is lazább ember vagyok, nem az a merev, csak engem isteníthet és más nőre rá sem nézhet egész életében. Ilyet nem is lehet kérni a másiktól szerintem.

2022. máj. 17. 16:48
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
#15 jujj te milyen kulonleges vagy ! Es mennyivel jobb mint a tobbi no !
2022. máj. 17. 17:54
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
#15 ezen a fórumon hiába mondod, itt rengeteg a nulla önbizalmú lelki sérült, aki kizárólag akkor nyugodt, ha a másiknak nemhogy a szemeit, de még a gondolatait is teljes mértékben kontrollálhatja.
2022. máj. 17. 18:00
 18/22 anonim ***** válasza:
28%
Azt látom, hogy folyamatosan pontoznak le, de mindegy is. 😄Azért van ennyi magányos, megcsalt, elvált nő, mert ilyen szinten kontroll alatt tartják a másikat. Szentül hiszik, csak mert azt mondta a párjának, hogy más nőt ne nézzen meg, akkor az nem fogja megnézni. Dehogyis nem. Ha nem is veled, de ha leküldöd a boltba egy liter tejért, mert sütit akarsz sütni, akkor ott fogja megnézni a csini lánykát a húsos pult előtt, aztán ha az asszony rákérdez, akkor tagadja. Ez mitől jobb? Szerintem rosszabb, mert hazudik is. Nekem ez annyira életszerűtlen. Eszem ágában sem lenne a férjemnek megszabni, hogy mit nézzen, amíg ez engem nem hoz kellemetlen helyzetbe. Tudom, hogy vannak nálam akik fiatalabbak, idősebbek, magasabbak, cicisebbek, izmosabbak, hosszabb hajúak stb stb. Nyilván alacsony szőke hajú fiatal nőként, nem tudok úgy kinézni, mint aki magas és hosszú fekete haja van, meg mondjuk a bőre tónusa is más. Ettől még engem vett el, velem van, engem szeret. Nőként én is megnézem a nőket és megjegyzem magamba, na bazd, én is nézhetnék ki így, ha nem zabálnám a moslék kaját állandóan meg eljárnék normálisan edzeni. Aki ilyen szinten tartja kontroll alatt a másikat, annak az önbizalmával van probléma.
2022. máj. 17. 18:18
 19/22 anonim ***** válasza:
24%

"Ettől még engem vett el, velem van, engem szeret."

Ezen akkorát nevettem!

A buta, ronda nők , akiknek semmi esélye nem lenne másnál , azok szokták ezzel nyugtatni magukat !

2022. máj. 17. 18:36
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
Te honnan tudod, hogy ki vagyok meg hogyan nézek ki? Szerintem sehonnan. Nyilván sikerült gyenge pontra tapintani, ugyanis a kommentem egyéb soraira reakció nem érkezett, csak egy személyeskedő sértő komment. Köszönöm szépen! :)
2022. máj. 17. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!