Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális egy ilyen reakció a férfi részéről egy intim együttlét után? Kinek van igaza?
A sztori roviden.
Kocsikazni mentunk, meg nem voltunk egyutt “ugy”. A lenyeg, hogy en kezzel kielegitettem ot. Ennyi. Ezutan se egy mosoly, se egy csok, inkabb a kocsi miatt aggodott, hogy nehogy valahol “olyan” folt legyen, mert a kocsit a testveretol kerte kolcson.
Engem ez kiabranditott. Az egy dolog, hogy o hozzam sem ert, dehogy kb megy egy mosolyt sem engedett el, vagy legalabb egy csokot nyomott volna az arcomra, de semmi…nagyon megalazonak ereztem.
Vegul megkoszontem a “szep” estet, kiszalltam a kocsibol es hazasetaltam.
Valaki meg tudna magyarazni, hogy ez mi volt? Miert viselkedett ilyen furan?
Nagyon gyorsan felejtsd el ezt a barmot és az életben ne állj vele többet szóba. Ennél milliószor többre kell tartanod magad!
És ő meg sem próbált megállítani?
Tőlem ismeretlenül is kérhetnél ez után bármit :)
Mondjuk autóban azért veszélyes :) De nem a folt a fő ellenség, hanem a többi közlekedő meg a gyorsan szaladó fák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!