Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon kényes a barátnőm, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kényes a barátnőm, van együtt jövőnk?

Figyelt kérdés

2.5 éve vagyunk együtt, mindig is nagyon kényes volt a barátnőm, ami először nem zavart, de mostanság voltak konfliktusaink ebből adódóan. Kényes alatt azt értem, hogy neki nem jó bármilyen hotel, ha nyaralni megyünk, minimum legyen 4 csillagos (saját részét fizeti, nem tőlem várja el), fesztiválokon nem sátrazik, hanem szállást bérel, míg nekem a sátor is tökéletesen megfelelne, egyszóval mindenekfelett a kényelem áll neki. Főzni nem szeret, inkább kaját rendel átlagban heti 4x, persze ha az étel kicsit is eltér az elvárttól, akkor megy a kritizálás. Az ő ízlésének meg elég nehéz megfelelni, majdhogynem lehetetlen. Lakásban rend és tisztaság kell legyen állandóan, megvan a helye mindennek, pl könyvek ugyanabban a sorrendben felállítva a polcon, ha meg valamit nem pakolok el magam után, akkor beszól, csipkelődik. Ilyenkor inkább nem szólok vissza, mert az övé a lakás. Szerintem az is a kényességgel kapcsolható össze, hogy mindig tip-top kell legyen, havonta jár fodrászhoz, rengeteg arcápolási terméke van, még annál is több ruhája, imádja kicsípni magát. Ezzel probléma nem is lenne, mert gyönyörű nő tényleg (nem csak szerintem), aki ráadásul egy természetes szépség, kicsit sem mű, viszont irreálisan magasak lettek az elvárásai velem szemben is. Most legutóbb pl arra szólt be, hogy már mióta nem borotválkoztam, azelőtt meg azt sérelmezte, hogy már nem járok el edzeni, mint régen. Nagyon határozott elképzelései vannak mindennel kapcsolatban, ráadásul mint írom kényes is, úgyhogy ez a 2 kombináció együtt elég veszélyes. Félek, hogy nem fogok neki kelleni hosszútávon és inkább más után néz majd, aki jobban megfelel számára. Sok vitánk volt az elmúlt hónapokban, amik mind onnan eredeztethetők, amiket fentebb leírtam. Számomra ő a minden, úgy tekintek rá, mint egy istennőre: okos, vicces, bomba nő, ráadásul jó sok pénze is van saját lakással, úgyhogy nem nekem kell őt eltartani. Nem vagyok anyagias, de lássuk be, manapság hatalmas előny a saját ingatlan, mielőtt még valaki ezzel kezdene betámadni.

Mit gondoltok, a leírtak alapján van jövőnk? Vagy előbb-utóbb találni fog magának valakit, aki jobban megfelel?

25N és 28F

2022. máj. 15. 18:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt nem kényességnek nevezném. De amúgy nagyon nem passzoltok össze.
2022. máj. 15. 21:02
 22/26 anonim ***** válasza:
81%
Ki állította, hogy igénytelen dolog sátrazni? Nem kell belelátni olyat amit senki nem mondott.
2022. máj. 15. 21:10
 23/26 anonim ***** válasza:
36%

Úgy adja itt mindneki elő, mintha satrazni azt jelentene, hogy nem furdesz két napig meg nem lehet normálisan mosdóba menni és tisztalkodni, közben meg baromira nincs így :D

Nekem a leírás alapján borzasztóan nem szimpatikus ez a lány. Folyamatosan a külsőségekre ad, azzal nem törődik, hogy emberileg fejlodik-e.

2022. máj. 15. 21:12
 24/26 anonim ***** válasza:
62%
Irritáló tud lenni a túlzásba vitt igényesség. Csak egy hasonló ember tudja megérteni a rendmániát is. Mindegy milyen nemű, több mellette a stressz faktor annak akinek nem emnyire fontos a kényelem vagy a rendelt étel nem olyan, mint tegnap. "Állandóan készenlétben kell lenni" mellette, mert őfelsége vagy őnagysága kiborul ha valamit elmozdítok a lakásban vagy neagyj isten nem fűrdök le egy nap és megérzi rajtam és elmarasztal. A Jóbarátokban Mónika volt ilyen igényes (akarnok), stresszelt is tőle rendesen Chandler. Egy vígjátékban még vicces is egy ilyen karakter, de élőben elég fárasztó lehet.
2022. máj. 15. 21:44
 25/26 anonim ***** válasza:
35%
Ha egy rigolyás hárpiával akarsz élni,akkor megfelelő lehet. Nekem az eddigi főnökeim jutottak eszembe a leírás alapján és a hideg futkos rajtam.
2022. máj. 15. 21:53
 26/26 anonim ***** válasza:
64%
Szóval szeretné, ha edzenél, borotválkoznál és elpakolnál magad után, valamint ha nem egy sátorban kéne a kemény földön feküdni a nyaralás során. Anyám, micsoda elvárások 😂😂😂
2022. máj. 16. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!