Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kényes a barátnőm, van együtt jövőnk?
2.5 éve vagyunk együtt, mindig is nagyon kényes volt a barátnőm, ami először nem zavart, de mostanság voltak konfliktusaink ebből adódóan. Kényes alatt azt értem, hogy neki nem jó bármilyen hotel, ha nyaralni megyünk, minimum legyen 4 csillagos (saját részét fizeti, nem tőlem várja el), fesztiválokon nem sátrazik, hanem szállást bérel, míg nekem a sátor is tökéletesen megfelelne, egyszóval mindenekfelett a kényelem áll neki. Főzni nem szeret, inkább kaját rendel átlagban heti 4x, persze ha az étel kicsit is eltér az elvárttól, akkor megy a kritizálás. Az ő ízlésének meg elég nehéz megfelelni, majdhogynem lehetetlen. Lakásban rend és tisztaság kell legyen állandóan, megvan a helye mindennek, pl könyvek ugyanabban a sorrendben felállítva a polcon, ha meg valamit nem pakolok el magam után, akkor beszól, csipkelődik. Ilyenkor inkább nem szólok vissza, mert az övé a lakás. Szerintem az is a kényességgel kapcsolható össze, hogy mindig tip-top kell legyen, havonta jár fodrászhoz, rengeteg arcápolási terméke van, még annál is több ruhája, imádja kicsípni magát. Ezzel probléma nem is lenne, mert gyönyörű nő tényleg (nem csak szerintem), aki ráadásul egy természetes szépség, kicsit sem mű, viszont irreálisan magasak lettek az elvárásai velem szemben is. Most legutóbb pl arra szólt be, hogy már mióta nem borotválkoztam, azelőtt meg azt sérelmezte, hogy már nem járok el edzeni, mint régen. Nagyon határozott elképzelései vannak mindennel kapcsolatban, ráadásul mint írom kényes is, úgyhogy ez a 2 kombináció együtt elég veszélyes. Félek, hogy nem fogok neki kelleni hosszútávon és inkább más után néz majd, aki jobban megfelel számára. Sok vitánk volt az elmúlt hónapokban, amik mind onnan eredeztethetők, amiket fentebb leírtam. Számomra ő a minden, úgy tekintek rá, mint egy istennőre: okos, vicces, bomba nő, ráadásul jó sok pénze is van saját lakással, úgyhogy nem nekem kell őt eltartani. Nem vagyok anyagias, de lássuk be, manapság hatalmas előny a saját ingatlan, mielőtt még valaki ezzel kezdene betámadni.
Mit gondoltok, a leírtak alapján van jövőnk? Vagy előbb-utóbb találni fog magának valakit, aki jobban megfelel?
25N és 28F
Előre leszögezném, hogy nem értek egyet a kiscsajjal, nem mindenben tudok vele azonosulni, de vannak dolgok, amiket talán nem mindenki ért meg, de ha irigyekedés nélkül tekintünk a kérdésre, megérthetjük a lányt:
4 csillagos szálloda -> bizonyos szint fölött nem megyünk bizonyos szint alá. Ez mindenhol így van. Ha megengedheted magadnak azt a plusz luxust és úgy érzed megéri, akkor minek adj lejjebb? Persze, egy csillagtalan szálloda is tudja ugyanazt nyújtani, de vannak olyan plusz szolgáltatások a csillagos szállodákban, amit nem mindenki akar elengedni.
sátor -> ez nem mindenkinek való. Én például imádtam régebb sátrazni, de kb. 24 fölött már egy kis kégli, valami olcsó matracos fakuckó is komfortosabb mint az a pár négyzetméter az egy méteres belmagassággal. Kevésbé lehet jól aludni, nem lehet arcápolást végezni (és igen, van olyan bőr, amit ha nem ápolsz 3 napig akkor borzalmas lesz), és összességében ha szarul alszol, szarul kelsz mi értelme egy olyan helynek ahova szórakozni mentél?
rend, tisztaság -> ez tök alap. Mindennek megvan a helye és egy rendszerető ember ezt nagyon komolyan veszi. De te is fel kéne fogd, hogy nem anyáddal élsz aki elpakol utánad, hanem te magad kéne a rendet fentartsd.
ápoltság, jó kinézet -> ha ő ezt biztosítja a saját részéről, akkor nem érzed úgy, hogy kéne viszonozni is? Ha egy nő elhagyja magát olyan hisztit csapnak a férfiak, hogy szégyen nem jelenteni az összes hozzászólást. Ha ez fordítva van akkor azt vegyük természetesnek?
Egyékbént nem, nem látok jövőt kettőtökben. Más anyagi körülmények közül jöttetek más háztartásbeli alapokkal. Te mégcsak meg sem próbáltad érteni az ő álláspontját, mert támadóan írtál róla, amire nem csoda, hogy 11 komment szintén csak "elkényeztetett phicsa" reakciót adott.
2.5 év. Most még szeretetgombóc, de később egyre többet fog piszkálni minden hülyeség miatt. Aztán majd egy nap rájössz, hogy a bombanő külső nem biztos hogy megér annyit....
Volt egy Párom, akinek előzőleg ilyen bombanő csaja volt, 4 év után menekült tőle....Mindennek úgy kellett történnie ahogy a csajszi akarta...
Tudod ki szenvedne ilyennel. Más dolog hogy elképzelése van valakinek, és más hogy mindenben az a jó csak amit ő akar és ahogy ő akarja.
Te pedig már most f-sol tőle, meg se mersz nyikkanni mellette. Nem mered felvállalni magad, kiállni magadért. Ennek miért lenne bármi értelme?
19-es:
Nem azt mondtuk, hogy igénytelen kempingezni, csak azt, hogy ez már nem mindenkinek való. És általában bizonyos kor fölött egyre kevesebb embernek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!