Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kérem segitsen valaki mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérem segitsen valaki mit tegyek ?

Figyelt kérdés
Segitsen valaki mit tegyek? Több mint 6 éve ismerkedtem össze a barátommal,aki szír állampolgár, nagyon szeretjük egymást , egyszerűen nem bírjuk egymás nélkül, de lehetetlen együtt lennünk mert ô nem kap vizumot , masfél éve tudott nagy nehezen eljutni törökországba , ott tudtunk találkozni 5 alkalommal . Lejart a kartya amivel ott tartozkodott. Nem adnak semmit nincs lehetősege semielyuk orszagba menni , egyedul dubai lenne ahol adnak tartozkodasi engedelyt es akkor probalhatnánk az itteni munkavizum kérelmet de ahoz meg kene 3 millio forint . Annyira depresszios vagyok, mindenketten mar az öngyilkossag is megfordult a fejunkben, más mit tenne a helyemben? Nem tudunk egymas nelkul élni ez biztos !!

#Segitsenek mit tegyek
2022. máj. 15. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
nem is ismered a pasast, netem mindenki olyannak mutatja magát amilyennek akarja.... Miről beszélsz? És ki ne menj csak úgy külföldre a kedvéért. Amúgy mit vársz? Hogy a gyakorisok összeadnak neked hárommilliót? Ne szórakozz.
2022. máj. 15. 10:47
 2/13 anonim válasza:
100%
Mi köze ennek az egészség témához?
2022. máj. 15. 10:50
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat év alatt vajon mennyi időt töltöttek együtt, ha egyáltalán találkoztatok már?

Vajon miért szeretne ő ide költözni, miért nem teremt ott ahol lakik megfelelő körülményeket és mész te oda?

Miért nem itthon keresel magadnak egy pasit, miért kell egy netes kamu pasiba "szerelmesnek" lenni?

2022. máj. 15. 10:51
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy az arab csávók pont arról híresek, hogy nem tudnak egy külföldi nő nélkül létezni.. És nem arról hogy tudnak alakoskodni, és ha kimész, utána kimutatják a foguk fehérjét- értsd: nem leszel több keresztény ri.bancnál...
2022. máj. 15. 10:53
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ötször találkoztatok? Nem is ismered rendesen. Miért nem mész te Dubajba lakni?
2022. máj. 15. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak mindenféle crowdfunding oldalak, ha jól megfogalmazod a kérést, valamennyit össze lehet kalapozni (saccom szerint ha pokoli jó vagy ebben, akkor max. pár ezer forintnyit), de hogy hárommillió forintot szinte lehetetlen (ha nem valami kirobbanóan új, bombasztikus, világrengető erejű módon reformer találmányod van - de erről itt szó sincs), abban 100%-ig, azaz száz százalékig biztos vagyok.

Nekem is neten indult a párkapcsolatom, fél évig mindennap beszélgettünk a legnagyobb, legismertebb, legnépszerűbb hazai chatportálon, aztán a tettek mezejére léptünk és találkoztunk, egy hét múlva lesz 10 éve, hogy megismerkedtünk egymással és természetesen azóta is együtt vagyunk. (Köztünk eleinte 30 km

De Törökország rohadt messze van innen Magyarországról (nem írtad, hogy honnan írtad ki a kérdést, így mivel ez egy magyar oldal, csak abból tudok kiindulni, hogy kis hazánk valamelyik szegletéből).

1-gyel egyet kell értsek abban, hogy neten sok a csaló, rengeteg a szélhámos - ha kimész hozzá, ott meg is kell élni valamiből... ez meg ezer veszélyt is magában rejt.

2022. máj. 15. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nek miattad akar ongyilkos lenni.

Engem kb 5 török is el akart mar venni pénzért csak hogy kapjanak Nemetoban engedelyt es ne kelljen allandoan asszem 3 havonta újitgatniuk.

Sőt még német ferfi is felajánlotta nekem hogy elvesz, es akkor megvannak a német állampolgári jogaim is.

Állampolgársági játszmák soha nem szerelembol mennek.

2022. máj. 15. 11:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
*nem miattad
2022. máj. 15. 11:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Várj, kitalálom: nem bír nélküled élni, ezért megkért hogy szerezz neki pár milliót..... Ne legyél hülye.
2022. máj. 15. 17:12
 10/13 A kérdező kommentje:

Nem ő nem csaló!!

Már 6x voltam kint nála törökországban !!!!! És tenyleg nagyon szeretjuk egymast de nem tudok semmit csinalni mert nincs tartozkodasi engedelye ott!! Neki nem kell penz !!!! A 3 millio az az ugyvedi es osszes koltseg hogy megtudjam hivni ide munka vizummal. Mindennap beszelunk es 6x voltam nala , de itt hiaba irom mert mindenki tele van eloiteletekkel !! Nagyon ritka az ilyen nagy szerelem en tudom. Ő most nagyon delresszios meg en is , egyszeruen nincs megoldas.

2022. máj. 20. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!